27.8 C
Athens
Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024

Τι θα βλέπουμε τα βράδια του καλοκαιριού – Αλλάζει όλη η prime time

Ειδήσεις Ελλάδα

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της, όμως οι ιθύνοντες των καναλιών καλούνται να κρατήσουν παρέα στους εναπομείναντες τηλεθεατές το καλοκαίρι. Η prime time αλλάζει ολοκληρωτικά και το στοίχημα είναι μεγάλο.

Στο MEGA, μετά το τέλος των σειρών «Η Γη της Ελιάς» και «Ναυάγιο», θέση παίρνουν επαναλήψεις αγαπημένων παραγωγών μυθοπλασίας. Συγκεκριμένα, καθημερινά, στις 21.00 θα προβάλλεται η κωμωδία «Ευτυχισμένοι Μαζί» και στις 22.10 το θρυλικό «Παρά πέντε». Στις 23.10 το «Πενήντα Πενήντα» επιστρέφει, ενώ στις 00.10 στο πρόγραμμα του μεγάλου καναλιού θα παίζονται τα «Μαύρα Μεσάνυχτα».

Στον ΣΚΑΪ, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Τα στελέχη αποφάσισαν να ρίξουν στην αρένα τον νέο κύκλο του ριάλιτι σχέσεων «Power of love». Το πρότζεκτ θα προβάλλεται καθημερινά, στις 22.00, με την Κατερίνα Καραβάτου να καλωσορίζει το κοινό στο ανανεωμένο και πιο fun ριάλιτι. Στη χαλαρή ατμόσφαιρα του σπιτιού οι υποψήφιοι ερωτοχτυπημένοι συστήνονται, συζητούν και αφιερώνουν χρόνο για να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο! Μέσα από διασκεδαστικές αποστολές, οι πρωταγωνιστές του «Power of love» μπορούν να δείξουν τις δεξιότητές τους, να διεκδικήσουν σημαντικά έπαθλα αλλά και να απολαύσουν λίγο περισσότερο τη συντροφιά που θα επιλέξουν. Στο κανάλι του Φαλήρου, στις 21.00, θα προβάλλεται η σειρά «Bahar». Η Μπαχάρ είναι μια αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα, που πάντα βάζει τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές της. Αν και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή πριν από 20 χρόνια, δεν έγινε ποτέ γιατρός και παρέμεινε στο σπίτι για να φροντίζει τα δύο παιδιά της, τον σύζυγο και την πεθερά της. Κάθε μέρα της είναι ίδια με την προηγούμενη, μέχρι τη στιγμή που θα συμβεί το μεγάλο γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή της.

Στο μέτωπο του ALPHA, μετά το φινάλε των σίριαλ «Σασμός» και «Προξενιό της Ιουλίας», προστίθενται δύο ξένες σειρές. «Η Νύφη» (La Sposa), η διεθνής υπερπαραγωγή που έσπασε ρεκόρ σε Ιταλία και Ισπανία και μάγεψε πάνω από 10 εκατομμύρια τηλεθεατές, έρχεται στην ελληνική TV. Στην Ιταλία, τέλη δεκαετίας ’60, η Μαρία, μια νεαρή γυναίκα από την Καλαβρία, συμφωνεί σε ένα γάμο που δεν ονειρεύτηκε ποτέ μόνο και μόνο για να σώσει την οικογένειά της από τη φτώχεια.

Η οικογένεια της Μαρίας χρωστάει πολλά χρήματα στον «θείο» Μικέλε και τη σύζυγό του και η αποδοχή του γάμου με τον Βιτόριο, έναν άξεστο αγρότη από τον βορρά, είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπληρώσει τα χρέη της. Για να βοηθήσει τη μητέρα της και τα αδέρφια της, η Μαρία θα κάνει τα πάντα, θα εγκαταλείψει τον έρωτά της με τον Αντόνιο, τις ρίζες της και το όνειρό της για την ζωή. Σύντομα όμως, η Μαρία θα ανακαλύψει, ότι δεν θα παντρευτεί τον Βιτόριο, αλλά το ανιψιό του Ίταλο, τον οποίο δεν έχει δει ποτέ. Με την άφιξή της στο Βορρά, η Μαρία αντιμετωπίζει μια εχθρική πραγματικότητα, μια αβάσταχτη ζωή: την σκληρή δουλειά στα χωράφια, αλλά κυρίως την απόρριψη του Ίταλο. Στην πραγματικότητα, ο Ίταλο δεν ξεπέρασε ποτέ την μυστηριώδη εξαφάνιση της γυναίκας του Τζόρτζια, για την οποία οι συγχωριανοί του τον θεωρούν υπεύθυνο. Παρά το τόσο δύσκολο περιβάλλον, η Μαρία δεν το βάζει κάτω. Αντίθετα, ανθεκτική και γενναιόδωρη καθώς είναι, ψάχνει συνεχώς τρόπους για να κάνει τη ζωή όλων καλύτερη και κυρίως του Παολίνο, του γιου του Ίταλο που είναι βαθιά πληγωμένος από την εγκατάλειψη της μητέρας του… Η σχέση τους είναι μια αχτίδα ήλιου και για τους δύο…

https://www.instagram.com/reel/C8cMgQwPHOQ/

Η δεύτερη σειρά φέρει τον τίτλο «Kardeslerim». Τόσο ο Βελί όσο και η Χατισέ μεγάλωσαν τα παιδιά τους με τα παραπάνω λόγια. Εργατικοί άνθρωποι με πλούσια καρδιά. Στερούνται ανέσεις, όπως ένα άνετο σπίτι, ένα αυτοκίνητο, χρήματα για μια πιο άνετη καθημερινότητα αλλά έχουν ο ένας τον άλλο και κυρίως τα παιδιά τους που είναι το κέντρο της ύπαρξής τους, ο θησαυρός τους.. Ο 19χρονος Καντίρ, τα 17χρονα δίδυμα Ομέρ και Ασιγιέ και η 6χρονη τρισχαριτωμένη Εμέλ. Τέσσερα παιδιά που είναι όλοι για έναν και ένας για όλους. Όλοι μαζί μια ευτυχισμένη οικογένεια που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής όπως έρχονται. Μέχρι εκείνη τη βροχερή μέρα. Εκείνο το πρωί, η Χατιτζέ γίνεται μάρτυρας μιας κατάστασης στο εξοχικό των αφεντικών της, της Νεμπαχάτ Ατακούλ και του Ακίφ Ατακούλ.

Η Χατιτζέ, σοκαρισμένη, φεύγει από το σπίτι και πέφτει θύμα τροχαίου. Ο σύζυγος της Χατιτζέ, Βέλι, μπερδεμένος με το τι συνέβη και στην προσπάθεια του να ξετυλίξει το κουβάρι των πραγματικών συνθήκων του τροχαίου της γυναίκας του χάνει την ζωή του… Τα τέσσερα αδέλφια θρηνούν τον θάνατο των γονιών τους και έρχονται αντιμέτωπα με το πιο σκληρό πρόσωπο της ζωής..

https://www.instagram.com/reel/C8exp6iKpRd/



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό