Home Tech Τι είπε ο Ν.Αθανασίου για Μητσοτάκη, και ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να...

Τι είπε ο Ν.Αθανασίου για Μητσοτάκη, και ζητά από τον ΣΥΡΙΖΑ να τον διαγράψει

Ειδήσεις Ελλάδα

Tη διαγραφή του Νάσου Αθανασίου, ζητά εμμέσως πλην σαφώς η Νέα Δημοκρατία από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά από δηλώσεις του βουλευτή για την τραγωδία των Τεμπών.

Η Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «διαγωνισμό  κανιβαλισμού».

Ο Νάσος Αθανασίου, μιλώντας σε εκπομπή του Action 24, ο κ. Αθανασίου επικαλέστηκε σχόλιο  « που… άκουσε»  για το δυστύχημα  και θέλησε να το «μοιραστεί».

«Όταν ένα παιδί χάνει τη μητέρα του και τον πατέρα του, όπως συνέβη στα Τέμπη, λέγεται ορφανό. Όταν όμως ένας πατέρας και μια μάνα χάνει το παιδί του το 20χρονο, δεν βρίσκεις λέξη να το χαρακτηρίσεις, εκτός ίσως από μία: Μητσοτάκης» είπε προκαλώντας αντιδράσεις στο πάνελ.

«Ο διαγωνισμός κανιβαλισμού, τυμβωρυχίας, κυνισμού και χυδαιότητας στο κόμμα του Πολακισμού, τον ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται. Σε ένα κανονικό κόμμα ο βουλευτής Ν. Αθανασίου θα είχε ήδη διαγραφεί. Στον ΣΥΡΙΖΑ η λέξη ντροπή έχει χάσει το νόημά της» απάντησε η Νέα Δημοκρατία.

Σε ανάρτησή του, αργότερα μέσα στην ημέρα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι διαστρεβλώθηκαν όσα είπε. Πρόσθεσε ότι ανέφερε τι είχε ακούσει στα πλαίσια μιας συζήτησης για την τραγωδία στα Τέμπη και ότι έφερε το εν λόγω παράδειγμα ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version