Home Περιβάλλον Τι είπε ο Έμερι για Ολυμπιακό και τους τραυματισμούς των Τίλεμανς και...

Τι είπε ο Έμερι για Ολυμπιακό και τους τραυματισμούς των Τίλεμανς και Μαρτίνες

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του μία ιστορική ευκαιρία να βρεθεί σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες έχουν φτάσει στα ημιτελικά του Conference League, όπου θα αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα, με το πρώτο παιχνίδι να είναι στην Αγγλία τη Μεγάλη Πέμπτη (02/05).

Οι «Χωριάτες» στο τελευταίο τους ματς πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με την Τσέλσι, σε ένα ματς που είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων. Ο Ουνάι Έμερι είδε τους Εμιλιάνο Μαρτίνες και Γιούρι Τίλεμανς να τραυματίζονται, με τον ίδιο να κάνει το δικό του σχόλιο τόσο για τους παίκτες του, όσο και για το ματς με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί.

Διαβάστε όσα είπε: «Την περασμένη χρονιά θέλαμε να παίξουμε στο Conference League. Φέτος θέλουμε να προκριθούμε στο Champions League αλλά η Τσέλσι έδειξε τη δυναμική της. Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλαμε να διατηρήσουμε τον ρυθμό και την κατοχή και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ήταν πολύ δύσκολο απέναντι στην Τσέλσι. Μετά την ισοπαλία, σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη. Θα είναι δύσκολο».

Για τους Μαρτίνες και Τίλεμανς: «Ο Μαρτίνες θα εξεταστεί αύριο. Ακόμα και για τον τραυματισμό του Τίλεμανς χρειάζονται οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εάν δεν είναι διαθέσιμοι για μια, για δύο ή και για τρεις εβδομάδες, απλώς θα το δεχτούμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version