29.2 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Τι είπε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει Ολυμπιακού

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός ένα μία ανεπανάληπτη εμφάνιση στο Μπέρμιγχαμ και επικράτησε με 4-2 της Άστον Βίλα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε διαβάσει εξαιρετικά τους Άγγλους και πλέον οι Πειραιώτες έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ουνάρι Έμερι, ξέρει πολύ καλά ότι η ομάδα του χρειάζεται μία ιστορική ανατροπή για να πάρει την πρόκριση στον τελικό. Μπορεί οι «χωριάτες» να έχουν τον στόχο της τετράδας στην Premier League και την πρόκριση στο Champions League, ωστόσο θέλουν και την ευρωπαϊκή διάκριση.

Ο Ισπανός μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στο Καραϊσκάκη οι Εμιλιάνο Μαρτίνες και Γιούρι Τίλεμανς, οι οποίοι είναι βασικοί και… αναντικατάστατοι. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας έχει αρκετές ελπίδες να αγωνιστεί, αλλά για τον Βέλγο μέσο δεν είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα ακόμη.

«Μετά τη προπόνηση μπορούμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για παίκτες που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό και άλλους που είχαν μικροτραυματισμούς. Μέχρι τότε είναι αδύνατο να γνωρίζουμε. Σε περίπτωση που ο Μάρτινες αισθάνεται άνετα και δεν υπάρχει κάποιο ρίσκο, τότε θα είναι διαθέσιμος. Έχουμε ακόμα μια ακόμη προπόνηση. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά εκείνους που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό και εκείνους που απουσιάζουν».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό