20.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τι είναι το “The Matrix Awakens”; Δείτε την εικόνα που άναψε φωτιές στο ίντερνετ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η sci-fi τριλογία του The Matrix, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Keanu Reeves, πρόκειται να επιστρέψει στους κινηματογράφους με το 4ο μέρος, ύστερα από σχεδόν δύο δεκαετίες. Όπως όλα δείχνουν, όμως, η Sony ετοιμάζει και κάτι άλλο που αφορά το franchise.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που ήρθαν στη δημοσιότητα από το reddit, μία νέα “Matrix εμπειρία” πρόκειται να καταφθάσει στο PlayStation, η οποία μάλιστα έχει δημιουργηθεί με την Unreal Engine 5. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κάποιο tie-in βασισμένο στο δημοφιλές franchise, το οποίο βρέθηκε στο backend του PSN. Δυστυχώς, δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες πληροφορίες, αλλά ούτε έχει επιβεβαιωθεί μέχρι τώρα από την Sony. Η ονομασία αυτής της “εμπειρίας” είναι The Matrix Awakens.

Κατά πάσα πιθανότητα αυτό το “experience” θα έχει να κάνει με το The Matrix Resurrections, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους, αλλά και στο HBO Max. Πάντως, μη χαίρεστε ακόμα γιατί πιθανότητα δεν πρόκειται για κάποιο The Matrix παιχνίδι, αλλά ίσως μια φουτουριστική εμπειρία, που θα σας παρουσιάζει με κάποιον τρόπο τη νέα ταινία.

Για οτιδήποτε νεότερο όμως παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Ακολουθήστε το Unboxholics.com στο
Google News
για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, games, ταινίες και σειρές.
Ακολουθήστε το Unboxholics.com
σε Facebook, Twitter,
Instagram, YouTube, Spotify
και TikTok.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό