27.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Τι δήλωσαν Έσε και Βέλντε μετά το «αιώνιο» ντέρμπι []

Ειδήσεις Ελλάδα

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο «αιώνιο» ντέρμπι,  στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Σαντιάγκο Έσε και Κρίστοφερ Βέλντε κλήθηκαν να σχολιάσουν το ντέρμπι με αμφότερους τους παίκτες των «Ερυθρόλευκων» να δηλώνουν ότι θεωρούν το αποτέλεσμα δίκαιο, ενώ ο Βέλντε τόνισε ότι η ομάδα του δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαντιάγκο Έσε:«Και οι δύο ομάδες είχαν δύσκολα ματς, αλλά δεν παίξαμε καλά. Είχαμε και οι δύο ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι. Είναι δίκιο το 0-0 αν και θέλαμε κάτι παραπάνω. Τώρα μπορούμε να ξεκουραστούμε.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Δεν πρέπει να κοιτάμε τα άλλα ματς, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη κοιτάμε το επόμενο ματς, πάμε μέρα με τη μέρα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βέλντε:

«Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Δυσκολευτήκαμε πολύ να βγούμε μπροστά και να δημιουργήσουμε καλές φάσεις, ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Νομίζω πως το 0-0 ήταν ένα δίκαιο σκορ.

Αυτά τα παιχνίδια είναι ωραία, δημιουργείται ωραία ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν δεχθήκαμε όμως και γκολ, ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο παιχνίδι».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός μετά την διακοπή, θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο την Κυριακή (20/10 18:00), ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό επίσης την Κυριακή (20/10 16:00).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό