35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Τι έλεγε ο φίλος της Κώστας Φραγκολιάς για το φλέρτ που δεχόταν

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί οι φήμες σχετικά με το ειδύλλιο του Γιώργου Λιάγκα με την Μαρία Αντωνά να άρχισαν να κυκλοφορούν έντονα σήμερα το πρωί, μετά τη δημοσίευση της κοινής τους φωτογραφίας από βραδινή τους έξοδο σε εστιατοριο της παραλιακής, ωστόσο η συζήτηση και οι “μπηχτές” για τον νέο άντρα που υπάρχει στη ζωή της παρουσιάστριας έχουν αρχίσει εδώ και μέρες στις τηλεοπτικές εκπομπές. 

Μάλιστα, ο ίδιος ο κολλητός της Μαρίας Αντωνά, ο Κώστας Φραγκολιάς, πριν από λίγες ημέρες, είχε αποκαλύψει στον “αέρα” του Happy Day, πως η παρουσιάστρια αυτή την περίοδο έχει δεχτεί μία πολύ ωραία προσέγγιση από κάποιον άντρα που έχει μπει στη ζωή της.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς, πριν από περίπου μια εβδομάδα, είχε πει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Αν κάτι έτσι που θα βγει, θα γίνει χαμός! Γενικότερα το λέω. Μία προσέγγιση που έχει… Ο άνθρωπος που τη προσέγγισε, μέσω της πράξης που το έκανε, γιατί μας βλέπει κι εσύ είσαι αγαπημένη του, τον εκτίμησα πάρα πολύ».

Σήμερα το πρωί μάλιστα, ο Κώστας Φραγκολιάς όταν το ρεπορτάζ για τον Γιωργό Λιάγκα και την Μαρία Αντωνά, προβλήθηκε στην εκπομπή του Alpha, μπορεί να μην επιβεβαιώσε τη σχέση αλλά δεν την διέψευσε κιόλας, γεγονος που ίσως σημαίνει πως το ζευγάρι δεν έχει πρόβλημα να γίνει γνωστή η σχέση του. 

Να θυμίσουμε ότι ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή, επρόκειτο να είναι ένας από τους κουμπάρους της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη στον γάμο τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό