24.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Τι άλλο θα σκαρφιστεί ο άνθρωπος: Η επική διαμαρτυρία του Μουρίνιο στους διαιτητές []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ζοσέ Μουρίνιο το έχει κάνει… συνήθεια πλέον, το να βρίσκει όλο και πιο δημιουργικούς τρόπους για να διαμαρτύρεται προς τους διαιτητές. Από τις μέρες του στη Ρόμα, σκαρφιζόταν όταν ο ρεφερί τον απέβαλλε να σκαρφαλώσει πάνω από τον πάγκο και να δώσει από πίσω οδηγίες.

Και τώρα στη νίκη της Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Κυριακής (29/09) απέναντι στην Αντάλιασπορ (2-0), ο «Special One» το πήγε σε… άλλο επίπεδο. Ο Πορτογάλος προπονητής είχε παράπονα για μία φάση που το γκολ της ομάδας του δεν μέτρησε, με τον ίδιο να βλέπει αμέσως τη φάση σε επανάληψη σε λάπτοπ που είχε στον πάγκο.

Meanwhile in Turkey, Mourinho was upset that Dzeko’s goal was ruled offside too quickly so he did the only logical thing… he setup his laptop in front of the camera showing the decision.

This is why he’s the Special One. THIS is football heritage. 😂 pic.twitter.com/oj3E48n96z

— Zwë 🍟 (@ZwebackHD) September 29, 2024

Αφού αντιλήφθηκε πως ο διαιτητής έκανε λάθος, φρόντισε να του το… γνωστοποιήσει. Έτσι, σκαρφίστηκε να τοποθετήσει το λάπτοπ στην ιδανική θέση μπροστά από τον 4ο διαιτητή, ώστε εκείνος να δει το λάθος που έκανε ο επόπτης. Μάλιστα, ο Μουρίνιο το έστησε έτσι, όπου ο τηλεοπτικός φακός «έπιασε» τέλεια τη φάση, που αναδεικνύεται στο λάπτοπ.

𝗟𝗮 𝘀𝗰𝗲̀𝗻𝗲 𝗲𝘀𝘁 𝗷𝘂𝘀𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗻𝗴𝘂𝗲. 😭😭😭

Après le but refusé à son équipe face à Antalyaspor, José Mourinho a placé son ordinateur devant la caméra du diffuseur avec le ralenti. 🤯🇵🇹

Carton jaune. 🟨

🎥 @beINSPORTS_TR pic.twitter.com/7jDseNSMES

— Actu Foot (@ActuFoot_) September 29, 2024

Ο 4ος διαιτητής φυσικά ενημέρωσε τον διαιτητή για τις… ενέργειες του Μουρίνιο κι αυτός αποφάσισε να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα για τις διαμαρτυρίες του. Ο «Special One» είναι ο… Special One για κάποιον λόγο και αυτό το περιστατικό απλά αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της μυθικής προσωπικότητάς του.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό