25.9 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Τι άλλο θα δούμε; Πρώτα έκανε… στριπτίζ και μετά έβγαλε ασίστ ο Άρνολντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την Premier League στο 36ο λεπτό έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο οποίος έγινε viral για τους… λάθος λόγους.

Ο αμυντικός των «ρεντς» έβγαλε ασίστ στον Βέρτζιλ Φαν Ντάικ, ο οποίος με κοντινό πλασέ κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 1-0. Το εντυπωσιακό όμως σε αυτό το περιστατικό είναι το τι… προηγήθηκε από το κόρνερ. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ σε μία προσπάθειά του να ετοιμαστεί για να γεμίσει την μπάλα μέσα στην περιοχή, τράβηξε το σορτσάκι του προς τα κάτω.

Έτσι, άθελά του αποκάλυψε μέρος των οπισθίων του, με το βιντεάκι προφανώς να κυκλοφορεί μέσα σε… δευτερόλεπτα παντού στα social media και τον Άγγλο να γίνεται viral για αυτήν την… γκάφα.

Για την ιστορία, αυτή η ασίστ που «σέρβιρε» στον Φαν Ντάικ ήταν η υπ’ αριθμόν 75 και μόνο δύο παίκτες από αγγλικούς συλλόγους έχουν περισσότερες από εκείνον, από τον Οκτώβριο του 2016 και έπειτα, απ’ όταν δηλαδή έκανε το ντεμπούτο του με τη Λίβερπουλ.

Πρώτος στην σχετική λίστα δεν είναι άλλος από τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος έχει 129 τελικές πάσες που κατέληξαν σε γκολ, ενώ δεύτερος είναι ο Μοχάμεντ Σαλάχ με 80! Τι άλλο θα δούμε, άραγε, από τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στη συνέχεια, αν σκεφτούμε πως είναι ακόμη 25 χρονών…;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό