Home Υγεία Τιτανομαχία στο Μπερναμπέου για μια θέση στον τελικό

Τιτανομαχία στο Μπερναμπέου για μια θέση στον τελικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ζευγάρι του τελικού του Champions League θα γίνει απόψε γνωστό. Η Μπορούσια Ντόρντμουντ απέκλεισε το βράδυ της Τρίτης την Παρί Σεν Ζερμέν και περιμένει τον νικητή του Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου, που κοντράρονται στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (22:00) μετά το 2-2 επί γερμανικού εδάφους.

Ο Χούμελς έστειλε τη Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League

«Θα είναι ένα μεγάλο και λαμπερό ματς, για το οποίο ανυπομονούμε. Αξίζει που είναι το ζευγάρι ημιτελικός Champions League και έχουμε μεγάλο ενθουσιασμό. Χρειάζεται να εφαρμόσουμε την τακτική μας και να έχουμε τύχη» έχει δηλώσει ο προπονητής των Βαυαρών, Τόμας Τούχελ, για το παιχνίδι.

Ο Κάρλος Αντσελότι από την πλευρά του έχει υπογραμμίσει πως: «Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε ξανά έναν τελικό. Ξέρουμε ότι οι ημιτελικοί είναι δύσκολοι, αλλά έχουμε κίνητρο. Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν είναι παρόμοιοι σύλλογοι, με μεγάλη παράδοση και ιστορία στο ευρωπαϊκό κύπελλο. Τους σεβόμαστε επίσης, γιατί τα πήγαν πολύ καλά και καλύτερα από εμάς στο πρώτο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες κάνουν πολύ καλά μεταβάσεις, επειδή έχουμε ποιοτικούς και γρήγορους παίκτες Είναι οι δύο πιο επικίνδυνες ομάδες στην Ευρώπη από αυτή την άποψη, αλλά με καλή ισορροπία ο κίνδυνος μπορεί να αντιμετωπιστεί καλά».

Πιθανές ενδεκάδες

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-1-2): Λούνιν – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Μεντί – Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος – Μπέλιγχαμ – Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Μπάγερν Μονάχου (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Μαζραουί – Λάιμερ, Γκορέτσκα – Μουσιάλα, Μίλερ, Σανέ – Κέιν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version