18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τιτίκα Στασινοπούλου για Γεωργούλη: «Είναι ένα παλικάρι που το κυνηγούσαν όλες, Να μου έλεγες για καμιά κουκλάρα, να πω: λογικό»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Με προβληματίζει η εποχή που επέλεξαν για να γίνει αυτή η καταγγελία. Δηλαδή ό,τι θυμούνται χαίρονται;»

Ξεκάθαρη θέση υπέρ του Αλέξη Γεωργούλη πήρε η Ττιτίκα Στασινοπούλου στην υπόθεση καταγγελίας για βιασμό που έχει καταθέσει στις Βρυξέλλες η Ελένη Χρονοπούλου. Η έμπειρη ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και παράλληλα σχολίασε και τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας.

«Είδα το Maestro αλλά δεν έπεσε και ξερή να πω: μη χάσω το επόμενο επεισόδιο. Δεν με κέρδισε να μείνω εκεί να δω τη συνέχεια. Τώρα σε αυτό δεν φταίω εγώ. Εγώ είμαι θεατής», αναφέρει η Τιτίκα Στασινοπούλου για τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Δε νομίζω ότι η Ελίνα Παπίλα έχει το χρυσό «κερατάκι» της πρώτης. Ο Νίκος Μουτσινάς δε νομίζω ότι αποφάσισε να φύγει οριστικά, ίσως βαρέθηκε αυτό που κάνει. Είναι κι αυτό μες στο πρόγραμμα, ο ίδιος είναι ένα χαρισματικό άτομο», σχολιάζει στη συνέχεια η ηθοποιός.

«Δεν χάνω και τίποτα που δε βλέπω το GNTM. Η Βίκυ Καγιά έχει την υποδομή και το πρωτογενές υλικό για να κάνει κάτι, είναι καλή. Η Κατερίνα Καραβάτου μου είναι αδιάφορη στο My Style Rocks», επισημαίνει η Τιτίκα Στασινοπούλου για τα δύο reality μόδας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην υπόθεση με την καταγγελία σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, που απασχόλησε τα Μέσα τις προηγούμενες ημέρες.

«Με προβληματίζει η εποχή που επέλεξαν για να γίνει αυτή η καταγγελία. Δηλαδή ό,τι θυμούνται χαίρονται; Όχι. Εγώ, πάντως, είμαι καχύποπτη. Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ένα παλικάρι που το κυνηγούσαν όλες. Να μου έλεγες για καμιά κουκλάρα, να πω: λογικό, θόλωσε το παιδί. Εδώ δεν έχει «θόλωσε». Μιλάμε για μια ασήμαντη», σχολιάζει η Τιτίκα Στασινοπούλου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό