31.3 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Τιμώρησε τον Ντάκου της Αλβανίας η UEFA για τα συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Αλβανία βρίσκεται σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά δεν ήταν τυχερή στην κλήρωση, μιας και έπεσε σε έναν όμιλο με Ισπανία, Ιταλία και Κροατία. Μετά από δύο αγωνιστικές, βρίσκεται στην τρίτη θέση του Β’ ομίλου με έναν βαθμό και θα ψάξει τη νίκη κόντρα στην Ισπανία, για να μπορέσει να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση.

Κόντρα στην Κροατία χάρις σε ένα γκολ του Γκιασούλα στις καθυστερήσεις, κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως το… τρίτο ημίχρονο, είναι αυτό που «σημάδεψε» αυτό το ματς. Ο Μιρλίντ Ντάκου, τραγούδησε μαζί με τους οπαδούς της Αλβανίας, «γ@μω τη Βόρεια Μακεδονία», κάτι το οποίο δεν πέρασε απαρατήρητο. 

Η τιμωρία της UEFA 

Οι άνθρωποι της UEFA, πήραν τις αποφάσεις τους σχετικά με αυτό το περιστατικό, το οποίο δεν έχει καμία θέση στον αθλητισμό, έστω και αν την επόμενη μέρα του αγώνα, ο Αλβανός επιθετικός απολογήθηκε για την πράξη του. Η αρμόδια αρχή, αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ντάκου, με δύο αγωνιστικές, το οποίο σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το κρίσιμο ματς με την Ισπανία, αλλά και στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι, αν προκριθεί η ομάδα του.

🚨 UEFA have suspended Mirlind Daku for two matches for his chants against Macedonia.

Daku will miss a crucial match against Spain for Albania, as well as the first knockout round, if Albania qualify. pic.twitter.com/SRdXaaiV7I

— Football Macedonia (@MacedonianFoot_) June 23, 2024

«Το Επιμελητήριο Ελέγχου, Δεοντολογίας και Πειθαρχικής Επιτροπής αποφάσισε να αναστείλει τον παίκτη της Αλβανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Μιρλίντ Ντακού από συνολικά δύο αγώνες της εθνικής ομάδας της UEFA, στους οποίους διαφορετικά θα είχε δικαίωμα να παίξει, επειδή αγνόησε τις γενικές αρχές συμπεριφοράς. , παραβίασε τους βασικούς κανόνες της αξιοπρεπούς συμπεριφοράς, χρησιμοποίησε αθλητικές εκδηλώσεις για να κάνει αντιαθλητικές δηλώσεις και έφερε σε ανυποληψία το άθλημα του ποδοσφαίρου».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό