28.6 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Ντάκου για τα συνθήματα κατά της Β. Μακεδονίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Μίρλιντ Ντάκου τιμωρήθηκε από την UEFA για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Euro 2024 ανάμεσα στην Αλβανία και την Κροατία.

Με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών τιμώρησε η UEFA τον παίκτη της εθνικής Αλβανίας Μίρλιντ Ντάκου, για «αντιαθλητική συμπεριφορά» και «εκμετάλλευση αθλητικού γεγονότος για μία διαμαρτυρία μη αθλητικού χαρακτήρα».

Ο ποδοσφαιριστής της Ρούμπιν Καζάν, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα της περασμένης Τετάρτης (19/6) με την Κροατία στο Αμβούργο (2-2), πήγε μαζί μς συμπαίκτες του προς την εξέδρα όπου βρίσκονταν φίλοι της ομάδας του, πήρε ένα μεγάφωνο και άρχισε να τραγουδάει συνθήματα κατά της Βόρειας Μακεδονίας, όπως φαίνεται από σχετικά βίντεο.

Αν και ο Ντάκου απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του με ανάρτηση στο Instagram, την επόμενη ημέρα, δεν γλίτωσε την «καμπάνα» από την UEFA.

Ετσι, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων με την Ισπανία, καθώς και στο επόμενο επίσημο παιχνίδι της Αλβανίας, είτε στους «16» του EURO 2024, είτε στην πρεμιέρα του Nations League, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό