25.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τιμωρία από την βραζιλιάνικη αποστολή – Αποβλήθηκε κολυμβήτρια επειδή έφυγε από το Ολυμπιακό Χωριό

Ειδήσεις Ελλάδα

Βαριά… καμπάνα στην Άνα Καρολίνα Βιέρα, η οποία τιμωρήθηκε από τους υπεύθυνους της αποστολής της χώρας της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Βραζιλιάνα κολυμβήτρια έφυγε από το Ολυμπιακό Χωριό χωρίς να ειδοποιήσει. Την απουσία της πρόδωσε μία δημοσίευση στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η αθλήτρια ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ μία φωτογραφία με τον συμπατριώτη της και συναθλητή της, Γκάμπριελ Σάντος. Οι δύο κολυμβητές εντοπίστηκαν από τον επικεφαλής της αποστολής της χώρας τους. Έτσι, αποφασίστηκε η Βιέρα να τιμωρηθεί με αποβολή, ετοιμάζοντας βαλίτσες για να αποχωρήσει από την Γαλλία και να επιστρέψει στην Λατινική Αμερική. Ωστόσο, ο Γκάμπριελ Σάντος δέχθηκε μία απλή… επίπληξη και θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του στο Παρίσι.

Essa mona envola de novo em polêmica. Eu acho um grande desperdício de tempo continuar insistindo em uma atleta problemática e indisciplinada como a Ana Vieira.

Sem noção, não honrou a oportunidade e nem a Nação a qual ela representava. pic.twitter.com/0EQhbaB6Ne

— Thais (@taytuittando) July 28, 2024

Η Βραζιλιάνα συμμετείχε στα προκριματικά των 4Χ100 μέτρων ελεύθερο, το Σάββατο (27/07). Η ίδια είχε κάνει λόγο πριν λίγο καιρό για τα μέλη που συνέθεσαν την ομάδα του αγωνίσματος της, αμφισβητώντας τα. Με αυτή την τοποθέτησή της, «έκαψε» την πρώτη της ευκαιρία.

Ουσιαστικά, η Άνα Καρολίνα Βιέρα δέχθηκε προειδοποίηση από τους υπεύθυνους της βραζιλιανικής αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Επομένως, η φυγή της από το Ολυμπιακό Χωριό χωρίς να ενημερώσει κάποιον από τους «υψηλόβαθμους» της χώρας της ήταν το δεύτερο παράπτωμά της και για αυτό τιμωρήθηκε.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό