27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Τιμωρήθηκε ποδοσφαιριστής στον Ισημερινό που υποδυόταν τον νεότερο αδερφό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο ότι στη Λατινική Αμερική «ζουν» για το ποδόσφαιρο και η ένταση εκεί στους αγώνες, έχει μία διαφορετική δυναμική. Στην περίπτωση της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε, έγινε ένα περιστατικό το οποίο σπανίζει στις μέρες μας και όμως άφησε τους πάντες άφωνους.

Όπως έκανε γνωστό η ομάδα από τον Ισημερινό, ο Αλεξάντερ Μπολάνιος αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, μιας και τελικά ονομαζόταν Γιάνσερ Ρομάριο Μπολάνιος Κασιέρα και υποδυόταν τον νεότερο αδερφό του. Το περιστατικό αυτό έγινε γνωστό από τον περασμένο Απρίλη μετά από καταγγελία ενός επιχειρηματία. 

Ο Γιάνσερ Ρομάριο Μπολάνιος Κασιέρα τον Δεκέμβριο του 2023 φόρεσε τη φανέλα Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε, ωστόσο είχε δηλώσει τα στοιχεία του αδερφού του, Αλεξάντερ, με αποτέλεσμα τα χαρτιά να λένε ότι είναι 24 χρονών, ενώ στην πραγματικότητα είναι 30.

Δείτε την ενημέρωση της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάλε

«Η Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε ενημερώνει ότι τερμάτισε το συμβόλαιο του Αλεξάντερ Μπολάνιος για παραποίηση εγγράφων, καθώς η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισημερινού έχει τιμωρήσει τον παίκτη. Ο σύλλογος λυπάται γι’ αυτή την απογοητευτική κατάσταση. Εκφράζουμε την πλήρη αντίθεσή μας με αυτές τις πρακτικές στο ποδόσφαιρο της χώρας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Αλεξάντερ Ντέιβιντ Μπολάνιος Κασιέρα ονομάζεται στην πραγματικότητα Γιάνσερ Ρομάριο Μπολάνιος Κασιέρα και γεννήθηκε τον Μάιο του 1994. Ο Αλεξάντερ, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1999, είναι ο μικρότερος αδερφός του ποδοσφαιριστή».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό