16.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τιάφο 2-0: Ο Στέφανος πήρε εκδίκηση και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΟΛΙΔΗΣ
27.07.2021 | 06:27

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts after defeating Frances Tiafoe, of the United States, during the second round of the tennis competition at the 2020 Summer Olym, Tuesday, July 27, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Seth Wenig)
AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Φράνσις Τιάφο, πήρε άτυπη εκδίκηση από τον Αμερικανό για τον αποκλεισμό του από το Wimbledon και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται γιαπωνέζικο. Αυτό θα μπορούσε να πει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Φράνσις Τιάφο μετά το παιχνίδι τους στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο.

Ο Στεφ ήταν σε τρομερή βραδιά, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό του, επικράτησε 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

Σε αντίθεση με την τελευταία τους συνάντηση στο Wimbledon ο Τσιτσιπά ήταν από την αρχή κυριαρχικός, πίεσε τον αντίπαλό του και έφτασε στην νίκη.

Χαρακτηριστικό της συγκέντρωσης του Στεφ ήταν το γεγονός ότι στο πρώτο service game του έσβησε το break point του αντιπάλο του και στη συνέχεια έκανε εκείνος το break για να προηγηθεί με 2-0. Στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς απλά κράτησε το σερβίς του και έφτασε εύκολα στο 1-0 με 6-3.

Στο δεύτερο σετ το break ήρθε λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο πέμπτο game και από εκεί και πέρα ο Τσιτσιπάς διαχειρίστηκε άριστα το υπόλοιπο του αγώνα τον οποίο έκλεισε με 6-3, 6-4.

Πλέον, ο Στέφανος Τσιτσιπάς περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του από την αναμέτρηση του Ουμπέρ και του Κετσμάνοβιτς.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό