31.9 C
Athens
Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου η εκδήλωση ΜΑΤΖΙΚ 2024 του συλλόγου “Μαχητές”

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σύλλογος Γονέων ατόμων με νοητική στέρηση «Μαχητές» για τρίτη χρονιά διοργανώνει την εκδήλωση ΜΑΤΖΙΚ 2024, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και ώρα 19:00, στο κτίριο του Συλλόγου στην οδό, Θ. Αξαρλιάν και Βερμίου – Πλατεία Μπακογιάννη. 

Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Το ΜΑΤΖΙΚ είναι μια ανοικτή γιορτή, όπου ο χορός, το τραγούδι και η μουσική αναδεικνύονται σε μέσα επικοινωνίας, αλληλεπίδρασης και συνεργασίας, γεμίζοντας τη ζωή όλων αυτών  που συμμετέχουν και παρίστανται με θετική ενέργεια και αύρα.

Την εκδήλωση θα ανοίξει η ομάδα κρουστών των «Μαχητών» με την καθοδήγηση του κυρίου Νίκου Φορλίδα. Ακολουθεί η χορωδία του 45ου Δημοτικού Σχολείου με την ομάδα «Ηχοχρώματα», υπό την διεύθυνση της κυρίας Δήμητρας Πίτσιου. Στην συνέχεια η χορευτική ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών με χοροδιδάσκαλο τον κύριο Γρηγόριο Μικρώνη και μαζί με τους νέους και νέες των ΜΑΧΗΤΩΝ θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς, ενώ στη συνέχεια ο Παραδοσιακός Σύλλογος «Αγία Λαύρα» θα μας ταξιδέψει χορευτικά με νησιωτικές μελωδίες.

Το πρόγραμμα θα συνεχίσουν οι X – Saltibagos και θα μας διασκεδάσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί μουσικά με το συγκρότημα «Μινόρε Παράπονο».

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί bazaar χειροποίητων δημιουργημάτων των ωφελούμενων από τα εργαστήρια κεραμικής και εικαστικών του Κέντρου μας Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας.

Σκοπός της εκδήλωσης όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, είναι να αναδείξουμε ότι με τη συνύπαρξη και τη συνεργασία ατόμων με ή χωρίς αναπηρία και με τη δύναμη της μουσικής και της κίνησης, επιτυγχάνεται η ευαισθητοποίηση και εξοικείωση του κοινωνικού συνόλου με την αναπηρία.

Το τηλ. στο Σύλλογο «ΜΑΧΗΤΕΣ» είναι το 2610 330787.

www.maxites.gr

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό