16.7 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Την «πάτησε» ξανά ο Ολυμπιακός, 2-2 με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη και αποδοκιμασίες [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός όπως με τον Παναιτωλικό (0-0), έτσι και με τον Λεβαδειακό την… πάτησε στο Καραϊσκάκη (2-2) και έχασε δύο ακόμη βαθμούς στην έδρα του. Η ομάδα του Πειραιά μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, έπαιξε μπάλα για 30 λεπτά, προηγήθηκε 2-0, ήταν καλύτερη, είχε φάσεις και διάθεση αλλά από εκεί και πέρα τίποτα. Ο Λεβαδειακός δεν τα παράτησε, βρήκε ένα πολύτιμο γκολ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, μείωσε στο σκορ σε 2-1 και από εκεί και πέρα με άλλη ψυχολογία βγήκε στο γήπεδο στην επανάληψη και την έκανε τη ζημιά, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Γιαννιώτα να γράφει το τελικό 2-2.

Κυρίαρχος για μισή ώρα

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος από την αρχή του αγώνα μέχρι και το 30ο λεπτό. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με κέφι και διάθεση όχι μόνο για να σκοράρουν γρήγορα αλλά και να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο και τα κατάφεραν. Σκόραραν με το… καλημέρα (2’) και σίγουρα αυτό τους βοήθησε. Ο Κάρμο βρήκε τον Βέλντε, ο οποίος με τη μία πάσαρε στον Τσικίνιο και εκείνος με φοβερό τελείωμα, πλάσαρε τον Γκροφ για το 1-0. Ένα γκολ που αρχικά ακυρώθηκε γιατί υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ αλλά μετά τον σχετικό έλεγχο ο διαιτητής έδειξε σέντρα. Ο Ολυμπιακός δεν πάτησε φρένο, συνέχισε να πιέζει και αναζητά το δεύτερο γκολ. Είχε καλές στιγμές με Ελ Κααμπί (12’), Τσικίνιο (13’), Μασούρα (17’) και τελικά στο 21ο λεπτό με το εύστοχο πέναλτι (χέρι του Κυριάκου Παπαδόπουλου μετά την κεφαλιά του Ντόη) του Ελ Κααμπί έγινε το 2-0 και εκεί φάνηκε το ματς… έσβησε. Στο 25’ Μασούρας και Ελ Κααμπί είχαν και πάλι τις δικές τους στιγμές για ένα ακόμη τέρμα που δεν ήρθε, με τον Λεβαδειακό να μην μπορεί να περάσει ούτε τη σέντρα.

Eurokinissi
Άλλος Λεβαδειακός μετά τις αλλαγές

Ο Νίκος Παπαδόπουλος πριν βγει το ημίχρονο έκανε δύο αλλαγές και ο Λεβαδειακός πήρε μέτρα στο γήπεδο. Ο Ζίνι δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Τα «καμπανάκια» με τις φάσεις των Όζμπολτ και Γιαννιώτα, δεν «ακούστηκαν» στην πλευρά των γηπεδούχων και εν συνεχεία γίνανε «καμπάνες». Αρχικά ο Όζμπολτ στο τέλος του α’ μέρους μείωσε με εύστοχο πέναλτι (το κέρδισε ο Ζίνι από τον Ντόη σε μια φάση όπου δεν υπήρχε κανένας λόγος να μαρκάρει με αυτόν τον τρόπο ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού) και στο 57’ ο Γιαννιώτας (τον είχε έτοιμο για αλλαγή ο Νίκος Παπαδόπουλος) με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα (2-2), σε μια φάση όπου η άμυνα του Ολυμπιακού «κοιμήθηκε».

Eurokinissi
«Ροντέο» το παιχνίδι και αποδοκιμασίες

Ένα ματς που ο Ολυμπιακός μέχρι το 30ο λεπτό το είχε στα χέρια του, ξαφνικά βρέθηκε να κυνηγά για να το κερδίσει με τον Λεβαδειακό να έχει κι αυτός τις δικές του στιγμές στην κόντρα. Ο Μεντιλίμπαρ έκανε αλλαγές, χρησιμοποίησε και τον Ανδρούτσο, ο οποίος όχι μόνο επέστρεψε στην αποστολή αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πήρε και χρόνο συμμετοχής. Λογικό με το παιχνίδι στο 2-2, οι Βοιωτοί να παίξουν και με τον χρόνο, εκνευρίζοντας τους Πειραιώτες, οι οποίοι βέβαια έπρεπε να τα είχαν με τον εαυτό τους και όχι με τους Βοιωτούς, αφού από το 2-0 βρέθηκαν στο 2-2 και ενώ θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει τα πάντα από το πρώτο ημίχρονο, εκείνοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο και στο τέλος αποδοκιμάστηκαν φυσικά από τον κόσμο που βρέθηκε στο Φάληρο.

Eurokinissi

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ορτέγα, Κάρμο, Ντόι, Ροντινέι (73′ Κοστίνια), Εσε (73′ Γκαρθία), Μουζακίτης, Βέλντε (62′ Κωστούλας), Τσικίνιο (62′ Ανδρούτσος), Μασούρας (85′ Γιάρεμτσουκ) και Ελ Καμπί.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκροφ, Τσάπρας, Παπαδόπουλος (35′ Κάτρης), Λιάγκας, Μορέιρα, Τσοκάι, Λομαράνα, Πλέγας (35′ Ζίνι), Πεντρόζο, Γιαννιώτας (62′ Ρόμο) και Όζμπολτ (78′ Βήχος).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό