29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Την ξέκανα. Άδειασα τελείως το όπλο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανατριχιαστικά είναι τα όσα λέει μιλώντας στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, φίλη της αδικοχαμένης Γεωργίας, η οποία ξεσκέπασε τον δολοφόνο και οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ στη σύλληψή του.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο σχολείο όπου πήγαιναν τα παιδιά τους και μάλιστα η ίδια γνώριζε και τον γυναικοκτόνο, καθώς ήταν οδηγός του σχολικού λεωφορείου.

«Αρχικά ήταν ευτυχισμένη. Μετά από λίγο καιρό όμως διέκρινα ένταση κι εκνευρισμό ανάμεσά τους. Πολλές φορές την έβλεπα με γυαλιά ηλίου, ακόμα κι αν είχε συννεφιά. Μου έλεγε ότι είχε ευαισθησία στο φως. Όταν έβλεπα τα μάτια της μελανιασμένα και τα χείλη της σκισμένα μου έλεγε πως έπεσε και χτύπησε. Τον κάλυπτε. Πολλές φορές τον είχα ακούσει εγώ η ίδια να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει» είπε χαρακτηριστικά.

Φερόταν απρεπώς και στο παιδί της

«Πολλές φορές σχολίαζε το παιδί με ανεπίτρεπτα επίθετα, του έπιανε τα γεννητικά του όργανα, το πείραζε, του έριχνε καρπαζιές στο κεφάλι. Πολλές φορές κρυβόταν πίσω από την πλάτη της μητέρας του, ενώ όταν αυτός έλειπε ο μικρός ήταν “άλλο” παιδί.» Μάλιστα σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με τον αν είχε πειράξει ποτέ το γιό της άτυχης Γεωργίας, η γυναίκα είπε Δεν μπορώ να ξέρω σε τι στάδιο έχει φτάσει το πείραγμα. Εκείνος πάντα την απειλούσε ότι θα την καταγγείλει, θα τη χωρίσει, ”θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια, θα σε μαζεύουν με τα κουτάλια από τα χαντάκια”, της έλεγε. Πάντα όμως το βράδυ κατέληγαν μαζί όποτε και εμείς θεωρήσαμε ότι το έχουν τρόπο ζωής» πρόσθεσε.

Συγκλονιστικά είναι όμως και τα όσα αποκάλυψε η φίλη της 43χρονης για την επικοινωνία που είχε με τον δράστη, λίγο μετά την στυγερή δολοφονία και προτού εκείνος συλληφθεί. Μάλιστα όπως ανέφερε η ίδια αρχικά της έκανε τον ανήξερο, όμως η συμπεριφορά του ήταν ανατριχιαστικά κυνική.

«Άδειασα το όπλο»

«Τον πήρα και του είπα “τι έκανες, ρε;” Μου είπε ότι δεν καταλάβαινε τι του έλεγα. Όταν του είπα ότι Γεωργία είναι νεκρή μου είπε “ε, πώς κάνεις έτσι, ένας λιγότερος πάνω στη Γη”. Τρελάθηκα. Του είπε “δεν ντρέπεσαι; Μόνο αυτό έχεις να πεις;” και μου απάντησε πως δεν έχω αποδείξεις ότι το έκανε εκείνος», είπε η γυναίκα.

Εν συνεχεία, της τηλεφώνησε εκείνος και τη ρωτούσε τι έλεγαν στα μέσα ενημέρωσης. Εκείνη ειδοποίησε το 100 και τους είπε πως είχε επικοινωνήσει μαζί του. Η αστυνομία της ζήτησε να του τηλεφωνήσει ξανά και να μιλήσει μαζί του, έως ότου καταφέρουν να εντοπίσουν το στίγμα του κινητού του. Τον κάλεσε ξανά και τότε εκείνος της είπε ότι πήγαινε σπίτι της για να πιούνε καφέ.

«Τον πήρα πάλι τηλέφωνο. Μου είπε ”τη βρήκα την π@@, την κ@@@, την ξέκανα. Πήγα εκεί στην πόρτα και πυροβόλησα, μπαπ, μπαπ, μπαπ. Το άδειασα τελείως. Αδελφάκι μου, νιώθω πολύ ελεύθερος τώρα που στα είπα. Ξαλάφρωσα. Έχω μαζί μου ένα 45αρι και έξι-επτά σφαίρες. Όποιον βλέπω θα τους πάρει ο Χάρος. Χαλάλι της, ας πάω και στο χώμα, ας πάω και στη φυλακή”».

Η γυναίκα πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπως της είπαν, και λίγο αργότερα ένας αστυνομικός ειδοποίησε ότι ο 71χρονος είχε συλληφθεί.

«Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Τελείωσαν τα βάσανά της. Μακάρι να μπορούσε να μιλήσει λίγο νωρίτερα», κατέληξε η φίλη της 43χρονης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό