29.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Την βίαζε μέσα στο σπίτι των γονιών της»

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τη φρίκη που βίωνε επί 9 χρόνια η 18χρονη σήμερα κοπέλα. Φρίκη που «τακτοποιήθηκε» όπως είπε και ο πατέρα της και καθ’ ομολογίαν δράστης με τη στυγερή δολοφονία του κουνιάδου του και βιαστή του παιδιού του στον Βόλο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος του 50χρονου, Μιχάλης Βασιλικός, ο 33χρονος και θύμα της δολοφονίας ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του μέσα στο σπίτι της οικογένειας, όσο οι γονείς απουσίαζαν και μάλιστα παρουσία του μικρότερου αδερφού της κοπέλας.

«Ο 33χρονος είχε ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Και μάλιστα όταν συνέβαιναν αυτά τα περιστατικά παρών ήταν στο σπίτι και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών.

Ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση και οι γονείς απουσίαζαν στην εργασία τους. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το αν ο πελάτης του είχε σχεδιάσει την δολοφονία ο ίδιος συμπλήρωσε «δεν αποδέχεται ότι είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση και δεν αποδέχεται ότι βρισκόταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση».

Παράλληλα για την φράση «θα το τακτοποιήσω εγώ» που φέρεται να είπε ο 50χρονος πατέρας, όταν αποκαλύφθηκε η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η κόρη του, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή.

«Ο πατέρας και η κόρη ήρθαν στο γραφείο μου την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουμε την έκβαση του θέματος, πριν μάθει ο πατέρας ποιος είναι ο βιαστής, μετά από συνεχείς πιέσεις, την Τρίτη το πρωί, η 18χρονη έδειξε τα μηνύματα στον πατέρα της και τότε έμαθε ότι ο βιαστής και εκβιαστής ήταν ο κουνιάδος του».

«Με τη λέξη τακτοποίηση δεν εννοούσε ότι θα του αφαιρέσει τη ζωή» δήλωσε ο δικηγόρος και πρόσθεσε «Όταν πληροφορήθηκα το συμβάν, αμέσως του συνέστησα να ειδοποιήσει τις Αρχές και στη συνέχεια να παραδοθεί».

Καταλήγοντας ο κύριος Βασιλικός είπε, επίσης, ότι το κορίτσι είχε μιλήσει στις αδερφές της γενικά για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, όχι για βιασμούς και φυσικά χωρίς να κατονομάσει ποτέ το πρόσωπο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό