12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τζώρτζης Μονογυιός: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας με την παράδοση της Ferrari

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα τραγικό παιχνίδι φαίνεται πως έπαιξε η τύχη στον 45χρονο, Τζώρτζη Μονογυιό, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή λεωφόρο στη Βούλα.

Όπως είπε φίλος του 45χρονου επιχειρηματία, ο οποίος μετέβη στο σημείο της τραγωδίας για να αφήσει ένα λουλούδι στη μνήμη του, αρχικά η παράδοση της Ferrari στον Τζώρτζη Μονογυιό είχε προγραμματιστεί να γίνει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Ωστόσο, η διαδικασία μεταφοράς και παράδοσης του supercar από τη Γερμανία στον αγοραστή, «έτρεξε» τελικά πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ο 45χρονος ότι η παραλαβή θα γίνει τέσσερις ημέρες νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης (13 Ιανουαρίου 2022).

Ο Τζώρτζης Μονογυιός περίμενε με χαρά το καινούργιο του αυτοκίνητο. Η παράδοση έγινε πράγματι το απόγευμα της Πέμπτης σε υπαίθριο χώρο της παραλιακής, στο ύψος της Βούλας. Δύο χιλιόμετρα από το σημείο αυτό συνέβη το τροχαίο δυστύχημα. Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Τροχαίας. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει το σύνολο των βασικών καταθέσεων, πλην μίας. Και αυτό διότι η κατάσταση της υγείας της συζύγου του επιχειρηματία δεν της επιτρέπει ακόμα να μιλήσει στους αστυνομικούς. Η σύζυγος του θύματος είναι η κυριότερη μάρτυρας της υπόθεσης, με τους αστυνομικούς να θεωρούν ότι με αυτήν θα συμπληρώσουν το «παζλ» του πρώτου σκέλους της έρευνας. Θα ακολουθήσουν πραγματογνωμοσύνες (από ανεξάρτητο πραγματογνώμονα του Δημοσίου και ενδεχομένως από τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας), που θα δείξουν τα αίτια του δυστυχήματος και την ταχύτητα με την οποία έτρεχε η Ferrari.

Στο μεταξύ, σαφείς απαντήσεις σε σχέση με τις φήμες ότι μπορεί η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού να εξετράπη της πορείας της λόγω κάποιου εξωγενή παράγοντα, δίνουν αστυνομικές πηγές στο .

PHOTO

Photo 1/4

Η παράδοση της Ferrari στον Τζώρτζη Μονογυιό είχε προγραμματιστεί να γίνει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022. : Intime News

Photo 2/4

Η διαδικασία μεταφοράς και παράδοσης του supercar από τη Γερμανία στον αγοραστή, «έτρεξε» τελικά πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. : Intime News

Photo 3/4

Με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ο 45χρονος ότι η παραλαβή θα γίνει τέσσερις ημέρες νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης (13 Ιανουαρίου 2022). : Intime News

Photo 4/4

Η παράδοση έγινε πράγματι το απόγευμα της Πέμπτης σε υπαίθριο χώρο της παραλιακής, στο ύψος της Βούλας. : Intime News

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο πράγμα που εξέτασαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού ήταν ακριβώς αυτό. Εάν δηλαδή υπήρξε εξωγενής παράγοντας που μπορεί να επηρέασε την οδηγική συμπεριφορά του 45χρονου επιχειρηματία.

Αστυνομικές πηγές απαντούν ότι από την έρευνα προκύπτει με βεβαιότητα ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Αναλυτικότερα, προκύπτει ότι δεν υπήρξε εμπλοκή άλλου οχήματος στο συμβάν, ούτε κάποιος πεζός που θα μπορούσε να έχει λειτουργήσει ως εμπόδιο για τον οδηγό. Επίσης, είναι βέβαιο ότι ο 45χρονος δεν επιχείρησε να κάνει κόντρα με κάποιο άλλο όχημα. Εξετάστηκε ακόμα και το σενάριο να υπήρχε στη στροφή κάποιο σκυλί ή άλλο τετράποδο που μπορεί να επηρέασε τον οδηγό. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ούτε κάτι τέτοιο συνέβη.

Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν στο ότι υπάρχει κάμερα ασφαλείας που έχει καταγράψει καρέ-καρέ το δυστύχημα. Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει πολλά βίντεο από την πορεία του supercar στην παραλιακή λεωφόρο, ωστόσο, δύο από αυτά είναι τα πιο σημαντικά. Και αυτό γιατί αποτυπώνουν τη μοιραία πορεία των 120 μέτρων. Δηλαδή, τη σκηνή από τη μοιραία στροφή μέχρι το σημείο της πρόσκρουσης στο δέντρο.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι στο σημείο του τραγικού συμβάντος υπάρχει σε λειτουργία κάμερα διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας, όπως και κάμερα από παρακείμενη επιχείρηση που «βλέπει» στο επίμαχο σημείο.

Στο μικροσκόπιο μπαίνουν και οι καταθέσεις των αυτόπτων μαρτύρων. Εξαιρετικά σημαντική θεωρείται η κατάθεση φίλου του 45χρονου, ο οποίος ανέφερε ότι ο Τζώρτζης Μονογυιος δεν έτρεχε.

«Κινούνταν με ταχύτητα 80 χιλιομέτρων την ώρα. Δε μπορούσες να τρέξεις περισσότερο γιατί υπήρχαν αρκετά οχήματα στο δρόμο», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν οι αστυνομικοί είναι τι συνέβη τα κλάσματα του δευτερολέπτου κατά τα οποία ο 45χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν με το όχημά του εν κινήσει πάνω στη στροφή. Εάν δηλαδή τότε πάτησε το γκάζι για να επιταχύνει, βλέποντας μπροστά του τη μεγάλη ευθεία που οδηγεί στη Βουλιαγμένη. Πρόκειται για την ίδια ευθεία στην οποία βρήκε τραγικό θάνατο ο τράπερ Mad Clip, ο οποίος επίσης επιχείρησε να επιταχύνει μετά από στροφή.

Μία από τις εκτιμήσεις της Τροχαίας είναι ότι ο 45χρονος επιχειρηματίας, αδελφός της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να προσπάθησε να επιταχύνει απότομα μετά τη στροφή με τραγικά αποτελέσματα (σε συνδυασμό με την ταχύτητα που είχε αναπτύξει).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Επιδότηση ηλεκτρικών συσκευών: Ποιες είναι πρώτες στη λίστα – Πότε θα ενεργοποιηθεί το πρόγραμμα

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι έδειξαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Καιρός: Έρχεται νέο κύμα ψύχους – Πότε θα χτυπήσει, τι λένε Αρναούτογλου, Μαρουσάκης

DWTS: Απίστευτη ανατροπή – «Πάγωσαν» την ώρα της αποχώρησης (s)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό