20.3 C
Athens
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τζώρτζης Μονογυιός: Μαρτυρίες για το τροχαίο σοκ- Τι λέει ο άνθρωπος που του μίλησε πριν την τραγωδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari όπου έχασε τη ζωή του ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, το βράδυ της Πέμπτης 13/1. Η πρώτη βόλτα με το υπερπολυτελές αυτοκίνητο έμελε να είναι η βόλτα του θανάτου του για τον επιχειρηματία από τη Μύκονο και αδελφό της βουλευτού, Κατερίνας Μονογυιού.

«Κατεβαίνω σφαίρα κάτω και λέω τι γίνεται; Βλέπω ένα αυτοκίνητο διπλωμένο στα δύο εδώ στο δέντρο και λέω αν είναι δυνατόν. Με πόσα χιλιόμετρα να έτρεχε αυτός; Αρχίζουν και βγάζουν από μέσα μία γυναίκα, τραυματισμένη άσχημα…» λέει αυτόπτης μάρτυρας στο T-live.

«Άκουσα το μπαμ και βγήκα έξω να δω τι γίνεται. Είδα την πυρκαγιά και κάποια στιγμή άρχισα να ακούω μία φωνή σπαρακτική “αδελφέ μου, αδελφέ μου”. Ήταν πάνω από τη σορό και τον καλούσε σπαρακτικά. Προσπαθούσε και τον κουνούσε μπας και… να δει αν ζει ας πούμε. Αλλά δεν ζούσε. Φαινόταν ότι ήταν νεκρός. Παραδίπλα στα 5 μέτρα ήταν κάθετα μία κοπέλα, η οποία ζούσε αλλά ήταν βαριά τραυματισμένη. Αυτός που ήταν πάνω από τη σορό ήταν γεμάτος αίματα, τους έβγαλε από το αυτοκίνητο πριν πάρει πυρκαγιά» λέει στην εκπομπή του Alpha ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, ενώ κάποιος άλλος περιγράφει:

«Μάλλον πήγε να αποφύγει κάποιο πεζό, εδώ το κάνουμε αυτό περνάμε και εγώ περνάω κάθετα πριν από τη διάβαση, είναι μία ευθεία εκεί πέρα, δεν έχει κάτι… πρέπει ή θα κάνεις κάποια κόντρα και θα χάσεις τον έλεγχο θα σε χτυπήσει δηλαδή κάποιος και χτυπήσεις ή θα πρέπει να έχεις έρθει με τέτοια ταχύτητα από τη Λ. Βουλιαγμένης που να μην μπορείς να κρατηθείς μέσα στο δρόμο. Εγώ στηρίζομαι στη μαρτυρία του ταξιτζή που μου είπε δεν είδα κάποιον να τρέχει. Προσπαθούμε να καταλάβουμε πως έγινε αυτό γιατί δεν βλέπαμε άλλο όχημα ή κάποια μηχανή κάτι. Δεν υπήρχε κάτι άλλο».

«Ήταν μόλις το είχε πάρει το αυτοκίνητο, σίγουρα δεν έκανε κόντρες. Δεν ξέρω αν έτρεχε, αλλά σίγουρα ήταν η κακιά στιγμή. Ήταν μόλις το είχε πάρει το αυτοκίνητο. Πατέρας δύο παιδιών και αυτό έχει σημασία τώρα, και να γίνει καλά η κυρία που ήταν μαζί του» είπε ακόμη ένας αυτόπτης μάρτυρας στο T-live.

Ακόμα ένας αυτόπτης μάρτυρας μίλησε ζωντανά στο T-live:

Τι λέει ο άνθρωπος που του μίλησε μία ώρα πριν από την τραγωδία

Ο Γιάννης Δαραβίγκας φιλοξενήθηκε στο στούντιο του T-live και αποκάλυψε το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον Τζώρτζη Μονογυιό μία ώρα πριν από την τραγωδία.

«Στις 7.15 με πήρε τηλέφωνο. Είχε να με πάρει 15 ημέρες και σκέφτηκα ότι κάτι θέλει. Μου είπε ότι έχει πάρει το καινούριο αυτοκίνητο και με ρώτησε εάν θέλω να δώσουμε ραντεβού στο Κολωνάκι για να το δω. Πάντα όταν έπαιρνε ένα αμάξι με έπαιρνε τηλέφωνο. Με είχε σαν πατέρα του. Του είπα ότι κάνει κρύο στο Κολωνάκι. Τότε μου πρότεινε να περάσει από το σπίτι να με πάρει και να πάμε. Του είπα να το αφήσουμε και θα τον έπαιρνα τηλέφωνο. Μία ώρα μετά με πήρε ένας φίλος μου γιατρός και μου είπε τα δυσάρεστα. Δε μπορούσα να το πιστέψω, πήρα τα τηλέφωνα και τελικά ήταν έτσι…» είπε ο κ. Δαραβίγκας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο δημοσιογράφος Αλέξης Κουβέλης κατέγραψε με την κάμερα του Alpha τη μοιραία διαδρομή του super car από το σημείο παραλαβής του μέχρι το σημείο της πρόσκρουσης.

Ο κ. Παναγιώτης Μαδιάς, που έκανε αυτοψία στο σημείο, μιλώντας στο T-live, υποστήριξε πως «αυτό που μου κάνει εντύπωση πώς πήρε αμέσως φωτιά ένα αυτοκίνητο τέτοιας ποιότητας αυτοκίνητο. Και αν δείτε το αυτοκίνητο είναι εξαϋλωμένο. Δεν βρήκαμε ούτε τροχοπέδησης, ούτε πλαγίας ολίσθησης καθόλου στο οδόστρωμα. Εντελώς ξαφνικά έπεσε στον κορμό του δέντρου. Αν υπήρχαν μπάρες ασφαλείας ή συστήματα αναχαίτισης οχημάτων, άλλος θα ήταν ο μηχανισμός πρόσκρουσης και άλλος θα ήταν ο μηχανισμός τραυματισμού των επιβαινόντων. Και οι δύο θα είχαν σωθεί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό