12 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τζόκοβιτς: Παράταση στο θρίλερ – Ούτε σήμερα η απόφαση

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Australian Open ξεκινά την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου αλλά μέχρι και σήμερα η συμμετοχή του νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς, παραμένει στον… αέρα, λόγω της γνωστής πλέον υπόθεσης με την βίζα του.

Ο Σέρβος τενίστας συνεχίζει να προπονείται εντατικά ενώ στη σημερινή κλήρωση του πρώτου grand slam της χρονιάς συμμετείχε κανονικά. Ο Τζόκοβιτς έχει στην ίδια πλευρά τους Ζβέρεφ και Ναδάλ, ενώ στον πρώτο γύρο κληρώθηκε με τον συμπατριώτη του Μιομίρ Κεσμάνοβιτς.

Μάλιστα, οι διοργανωτές καθυστέρησαν για αρκετή ώρα την διαδικασία λόγω της έντονης φημολογίας της οριστικής ανακοίνωσης της κυβέρνησης για το μέλλον του αθλητή στην Αυστραλία αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και όπως αναφέρει η TheAge, δεν θα συμβεί ούτε και σήμερα, Πέμπτη. 

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές στην έγκυρη αυστραλιανή ιστοσελίδα, ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ συνεχίζει να ερευνά και να ελέγχει τα έγγραφα του Τζόκοβιτς και δεν αναμένεται να προχωρήσει σε λήψη απόφασης κατά την διάρκεια της ημέρας, δίνοντας παράταση στην αγωνία.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της χώρας, Σκοτ Μόρισον προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, μιλώντας στα ΜΜΕ. Σχετικά ανέφερε πως «η τελευταία θέση του υπουργού Χοκ, δεν έχει αλλάξει. Υπάρχουν δεδομένα που πρέπει να ελεγχθούν από τον υπουργό και δεν θα κάνουμε άλλο σχόλιο προς το παρόν σχετικά με την υπόθεση. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι όσοι δεν είναι πολίτες της χώρας, για να εισέλθουν θα πρέπει να είναι διπλά εμβολιασμένοι ή να έχουν αποδεκτές αποδείξεις πως δεν εμβολιάζονται για ιατρικούς λόγους».

 

Το σχόλιο του Στέφανου Τσιτσιπά

 

Τη δική του οπτική για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς, που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ διαρκείας κλήθηκε να δώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Σε συνέντευξή του ο Έλληνας πρωταθλητής σχολίασε πως «φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους ίδιους κανόνες», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ποτέ δεν σκέφτηκε να δώσει το «παρών» στο Australian Open ανεμβολίαστος. 

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τη δήλωσή του. 

 

naftemporiki.gr 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό