20.9 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τζόκοβιτς αλά… Iron Man – Το «τσιπάκι» που έχει κολλημένο στο στήθος του

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Σέρβος τενίστας εμφανίστηκε στο Roland Garros με ένα… τσιπάκι κολλημένο στο στήθος του. Τι του προσφέρει το νέο δημιούργημα της νανοτεχνολογία

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ στο παιχνίδι του με τον Φούτσοβιτς στο Roland Garros έβγαλε την μπλούζα για να βάλει μια άλλη. Αυτή ήταν η στιγμή που αποκάλυψε ένα νέο «δημιούργημα» της τεχνολογίας που χρησιμοποιεί για να βελτιώσει τις επιδόσεις του.

Το… κάτι σαν κέρμα, τσιπάκι, το οποίο είχε κολλημένο στο στήθος του με μια ταινία έχει γίνει θέμα συζήτησης με πολλούς να αναρωτιούνται τι είναι. Όχι, ο Τζόκοβιτς δεν έγινε… Ironman, αλλά το τσιπάκι αυτό, είναι το Taopatch.

Πρόκειται για μια συσκευή νανοτεχνολογίας, το οποίο λέγεται ότι βελτιώνει τον συντονισμό και την αρμονία στις κινήσεις αυτού που το φορά. Το Taopatch συγκεντρώνει το φως του ήλιου και τη θερμότητα από αυτό για να… παρέχει τα παραπάνω στο σώμα του χρήστη του, με την διάρκεια ζωής του καθενός «κέρματος» να φτάνει 720 ώρες.

“My team delivered some incredibly efficient nanotechnology to help me deliver my best on the court. So, that’s the biggest secret of my career. If it wasn’t for that, I probably wouldn’t be sitting here”. Heartfelt thanksfor showing the world Taopatch® SPORT! We are honored… pic.twitter.com/ApwlU3Ndx7

— Taopatch.com (@Taopatch) June 1, 2023

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο πρώτος αθλητής μεγάλης εμβέλειας που το χρησιμοποιεί και σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι αισθάνεται την βελτίωση.

Η… ανακάλυψη του Taopatch έχει φέρει και αντιδράσεις, με πολλούς χρήστες του twitter να αναρωτιούνται εάν αυτό εντάσσεται στο αθλητικό πλαίσιο ηθικής, και εάν είναι ή όχι… είδος ντοπινγκ.

Iron Man’s secret is out 🙃 @DjokerNole #TAOpatch 🤫 pic.twitter.com/n9OSGqgBZ4

— TRAVEL&Sp🎾rts (@travel__Sports) June 1, 2023

 



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό