29.7 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Τζορτζ Μπάλντοκ: Θρήνος από τη σύντροφο και την οικογένειά του – «Ήταν αδύνατο να μην τον αγαπάς»

Ειδήσεις Ελλάδα

Συγκινεί το πρώτο μήνυμα της συντρόφου του Τζορτζ Μπάλντοκ, του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης στην πισίνα του σπιτιού του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, με ανάρτησή της στο Instagram, η Αναμπέλ Ντίναμ γράφει για τον Μπάλντοκ με τον οποίο είχαν αποκτήσει ένα παιδί ενός έτους.

«Τζορτζ, αγάπη της ζωής μου, αδελφή ψυχή μου. Ο τέλειος πατέρας ενός πανέμορφου αγοριού. Μαζί σου είχα ολοκληρωθεί. Ήσουν ο κόσμος μου και γνωρίζω ότι ήμουν ο δικός σου. Είσαι μαζί μου τώρα που ο Μπρόντι χαμογελάει. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος αλλά θα τα καταφέρω για τον Μπρόντι. Στο υπόσχομαι. Θα σε αγαπώ για πάντα και πάντα G. Your Neen. X» έγραψε, σύμφωνα με την Daily Mail στην ανάρτησή της.

Σε περιμέναμε «για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα γενέθλια του γιου σου»

Την ίδια ώρα η οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή σε νέα ανακοίνωσή της σημειώνει ότι την Τετάρτη περίμεναν τον Τζορτζ Μπάλντοκ για να γιορτάσουν μαζί τα πρώτα γενέθλια του γιου του.

«Έπρεπε να πετάξεις σήμερα στην πατρίδα για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα γενέθλια του γιου σου, αλλά αντί γι΄αυτό θρηνούμε την απώλειά σου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην νέα ανακοίνωση της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όλη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Είμαστε συντετριμμένοι με τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου μας Τζορτζ. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η νεκροψία διαπίστωσε ότι πνίγηκε με τραγικό τρόπο ενώ κολυμπούσε στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα.

Τζορτζ ήσουν ο πιο ξεχωριστός πατέρας, αρραβωνιαστικός, γιος, αδελφός, θείος, φίλος, συμπαίκτης και άνθρωπος. Ο ενθουσιασμός και η προσωπικότητά σου έφεραν τόση αγάπη σε όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν και σε όσους σε λάτρευαν από τις κερκίδες.

Θα θυμόμαστε για πάντα τις ξεχωριστές αναμνήσεις που έχουμε από εσένα και θα συνεχίσεις να ζεις μέσα από τον όμορφο γιο σου. Έπρεπε να πετάξεις σήμερα στην πατρίδα για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα του γενέθλια, αλλά αντί γι’ αυτό θρηνούμε την απώλειά σου.

Ως οικογένεια ήταν απίστευτα συγκινητικό, αλλά εξίσου δύσκολο να διαβάσουμε τον τεράστιο αριθμό των αποχαιρετισμών που γράφτηκαν από εκείνους που γνώριζαν τον Τζορτζ και από εκείνους που επηρέασε τη ζωή τους

Ήταν αδύνατο να μην τον αγαπάς. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτική μας ζωή σε αυτή τη συγκλονιστική στιγμή, καθώς αρχίζουμε να επεξεργαζόμαστε το πένθος μας.

Daily Mail: Θάνατος από πνιγμό – Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Όπως σημειώνει η Daily Mail, η αστυνομία που ερευνά τον πνιγμό του 31χρονου εντόπισε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που τον δείχνει να κολυμπάει στην πισίνα του ελληνικού πολυτελούς διαμερίσματός του, καθώς σύμφωνα με πηγές τον δείχνει να κολυμπά έντονα, πριν σταματήσει ξαφνικά και στη συνέχεια να βυθιστεί.

Το κλειστό κύκλωμα από γειτονικό ακίνητο καταγράφει τη μισή πισίνα και τον δείχνει να μπαίνει στο νερό περίπου στις 6.45 το απόγευμα της Τετάρτης, ώρες πριν βρεθεί το σώμα του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, όταν οι αστυνομικοί γύρισαν το σώμα του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έβγαλε φυσαλίδες με νερό από το στόμα του, κάτι που υποδηλώνει πνιγμό.

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα για το αίτιο του θανάτου του 31χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την νεκροτομή, που ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κατά την νεκροτομή ελήφθησαν και δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται, αλλά σίγουρα θα χρειαστούν αρκετές ημέρες μέχρι να βγουν οι τελικές απαντήσεις.

Το σώμα του Τζορτζ Μπάλντοκ, πάντα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν είχε σημάδια, τραύματα ή μώλωπες που να παρέπεμπαν σε τυχόν εγκληματική ενέργεια. Επίσης, η σήμανση δεν έχει εντοπίσει σημάδια παραβίασης του σπιτιού. Σε ένα τραπεζάκι κοντά στην πισίνα βρέθηκε και ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα καθώς και ποτήρια που έχουν αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Οριστικές απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης τόνισε από ιατροδικαστικής άποψης, το επόμενο βήμα σχετικά με τα ακριβή αίτια του θανάτου είναι να αποκλειστούν άλλοι παράγοντες που προκάλεσαν τον πνιγμό, ή αν αυτός είναι αυτοτελές γεγονός.

«Δηλαδή», αναφέρει, «η ιατροδικαστική είναι υποχρεωμένη να αποκλείσει ότι υπήρχε υποκείμενο αίτιο που να συνετέλεσε στον θάνατο είτε από τοξικής είτε από παθολογικής αιτιολογίας». Όλα αυτά θα φανούν από τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων, οι οποίες θα καθυστερήσουν, «αλλά θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τις τοξικολογικές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό