24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζορτζ Κλούνεϊ: Το απροσδόκητο ατύχημα στο κόκκινο χαλί και η viral αντίδρασή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Είναι δεκάδες οι λόγοι για τους οποίους ο Τζορτζ Κλούνεϊ κλέβει την παράσταση σε κάθε του εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Αυτή τη φορά όμως, ο λόγος ήταν επειδή αψήφησε τη φωτογράφηση…

Η είσοδος του ζευγαριού Κλούνεϊ στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας «Wolfs», στην οποία ο Τζορτζ Κλούνεϊ και ο Μπραντ Πιτ συναντιούνται μπροστά από τις κάμερες μετά από 16 χρόνια, συνοδεύτηκε από τα δεκάδες φλας των φωτογράφων.

Ωστόσο την ώρα που ο θρύλος του Χόλιγουντ, περπατούσε στο κόκκινο χαλί μαζί με τη σύζυγό του Αμάλ Κλούνεϊ στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την Κυριακή (1/9), έγινε μάρτυρας ενός ατυχήματος και έσπευσε να βοηθήσει. 

Συγκριμένα ένας φωτογράφος που βρισκόταν μπροστά τους σκόνταψε και έπεσε. Έτσι ο βραβευμένος με Όσκαρ σταρ σκύβοντας και προσφέροντας το χέρι του βοήθησε τον φωτογράφο να σταθεί στα πόδια του, την ώρα που η 46χρονη Αμαλ παρακολουθούσε.

Στη συνέχεια, εξασφάλισε ότι ο φωτογράφος θα έπαιρνε μια σειρά από υπέροχα στιγμιότυπα, καθώς έκανε ξεκαρδιστικές εκφράσεις στο κόκκινο χαλί, προτού αναλάβει ο ίδιος τη δουλειά και πιάσει τη φωτογραφική μηχανή. 

Στην ταινία, ο Τζορτζ Κλούνεϊ συμπράττει με τον Μπραντ Πιτ για να υποδυθούν τους εγκληματίες, αλλιώς «καθαριστές» («fixers»), οι οποίοι προσλαμβάνονται για να καλύψουν εγκλήματα υψηλού προφίλ. Ωστόσο έρχεται η στιγμή που αναγκάζονται να συνεργαστούν με κωμικοτραγικά αποτελέσματα.

«Θέλαμε να κάνουμε ένα πρότζεκτ μαζί που θα είχε νόημα. Και για μένα νόημα σε αυτή την ηλικία έχει να δουλεύω με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για μένα και απολαμβάνω να περνάω χρόνο μαζί τους» ανέφερε σε συνέντευξη τύπου ο Μπραντ Πιτ για τη συνεργασία του με τον Κλούνεϊ, με τον οποίον συναντιούνται ξανά στη μεγάλη οθόνη, μετά από 16 χρόνια και την ταινία των αδερφών Κοέν «Burn After Reading». Ο Κλούνεϊ με τη σειρά του δήλωσε: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε ακόμα την καριέρα μας. Είμαι 63 ετών και ακόμα κάνω αυτό που αγαπώ».

Οι δυο πρωταγωνιστές λέγεται ότι έλαβαν έκαστος, ως αμοιβή για την ταινία, περί τα 35 εκατομμύρια δολάρια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό