22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τζον Χορστ για Αντετοκούνμπο και Εθνική: «Μεγάλη απόφαση, συνεχίζουμε τις συζητήσεις» ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναφορά στο μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Εθνικής ομάδας έκανε ο general manager των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ.

Ο general manager των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ μίλησε για την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του Θανάση Αντετοκούνμπο στην Εθνική ομάδα, ενόψει του EuroBasket 2022.

O Χορστ, μιλώντας σε ρεπόρτερ των Μπακς, με αφορμή το τέλος της σεζόν στο ΝΒΑ, αναφέρθηκε σε αρκετά ζητήματα, αλλά μόνο ένα είχε αναφορά στον Giannis.

Ο GM των περσινών πρωταθλητών τόνισε ότι ακόμα δεν έχουν γίνει οι συζητήσεις για την παρουσία του Αντετοκούνμπο στην Εθνική ομάδα, αλλά πρόσθεσε ότι είναι τιμή για τους Μπακς να έχουν διεθνείς παίκτες, αφήνοντας ανοικτό το παράθυρο για τη συμμετοχή του Greek Freak στο EuroBasket.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χορστ στο Athletic:

«Είτε είναι ο Τζόρνταν Νουόρα, είτε ο Κρις (Μίντλετον), είτε ο Τζρου (Χόλιντεϊ), ο Πατ, ο Μπρουκ, ο Γιάννης, ο Θανάσης… Είχαμε αρκετούς παίκτες τα προηγούμενα χρόνια στις Εθνικές ομάδες, κάτι θετικό για την ομάδα μας. Είναι μία απίστευτη τιμή για τους παίκτες. Ξέρουμε τι σημαίνει γι’ αυτούς. Νομίζω ότι είναι υπέροχο και για εμάς. Δείχνει την ποιότητα των παικτών που έχουμε.

Νομίζω ότι είναι μία μεγάλη απόφαση. Όχι μόνο η απόφαση είναι μεγάλη, αλλά και πώς θα τη διαχειριστούμε και πώς θα λειτουργήσουμε. Οπότε συνεχίζουμε να συζητάμε. Θα βρούμε την καλύτερη οδό για να προχωρήσουμε, να υποστηρίξουμε και να πάρουμε την απόφαση.

Δεν έχουμε κάνει πολλά γι’ αυτό ακόμα. Έχουμε συγκεντρωθεί στην free agency και το draft. Αλλά τη σωστή στιγμή θα καθίσουμε όλοι μαζί και θα βρούμε όχι μόνο την πιο ορθή απόφαση, την σπουδαία απόφαση, αλλά και τον τρόπο να την εφοδιάσουμε και να την υποστηρίξουμε.

Νομίζω ότι θα κάνουμε ό,τι κάνουν όλοι στο ΝΒΑ. Νομίζω ότι έχουμε πολλές ευκαιρίες για να βοηθήσουμε τους παίκτες».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό