17.2 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Τζανακόπουλος για ΣΥΡΙΖΑ: Έχουμε και εμείς ευθύνες για την κατάσταση

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Action 24 «Action Σαββατοκύριακο» ήταν ο Δημήτρης Τζανακόπουλος την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις και το χάος που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, το παλιό στέλεχος του κόμματος σημείωσε χαρακτηριστικά «Δεν έχει περάσει ούτε χρόνος από τότε που φύγαμε. Θυμίζω ήταν Δεκέμβριος του 2023 ανακοινώσαμε την κοινοβουλευτική ομάδα. Κάναμε μια επιλογή η οποία ήταν ευθύνης και αξιοπρέπειας απέναντι και στην Αριστερά και στους πολίτες αλλά και στους εαυτούς μας.» και προσέθεσε ότι «ξέρετε ότι η πολιτική δεν είναι κατοστάρι. Είναι μαραθώνιος. Οφείλει να πείσεις τους πολίτες ότι έχεις πραγματικά μια εναλλακτική πολιτική πρόταση».

Σχετικά με την κρίση που υπάρχει στον ευρύτερο χώρο της Αριστεράς, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι «η κατάσταση δεν μας αφήνει αλώβητους. Υπήρξαμε και εμείς στελέχη της γραμμής του ΣΥΡΙΖΑ για πάρα πολλά χρόνια. Με αυτά τα δεδομένα, φέρουμε και εμείς ευθύνες για την κατάληξη που είχαν τα πράγματα».

Στο ερώτημα εάν δεν είχαν φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε εμφατικά «Και να κάναμε πόλεμο χαρακωμάτων για να διώξουμε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ; Όχι δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε .»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό