22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ έκαναν το επόμενο βήμα: Αντάλλασσαν φιλιά σε δείπνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους, οι Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ εθεάθησαν σε ξενοδοχείο στο Μπέβερλι Χιλς, το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου.

Οι δυο τους συνόδευαν τα παιδιά του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, όπως και τα 16χρονα δίδυμα της Λόπεζ, Εμ και Μαξ, με τον πρώην σύζυγό της Μαρκ Άντονι. Εντύπωση, μάλιστα, έκανε ότι η Λόπεζ φορούσε το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους στο χέρι της, μαζί με μια χρυσή βέρα.

Υπάρχουν φήμες που υποστηρίζουν ότι κατά την επίσκεψή τους στο Λος Άντζελες, οι δύο πρώην σύντροφοι, όταν επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο για να φάνε brunch, αντάλλαξαν φιλιά, αλλά και κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου. Η ίδια πηγή αναφέρει πως τα παιδιά τους ήταν κι αυτά εκεί κοντά, αλλά κάθονταν σε διαφορετικό τραπέζι.

Μάλιστα, αργότερα και κατά το τέλος τους γεύματος, η πρώην σύντροφος και μητέρα των παιδιών του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ, πέρασε για να τα παραλάβει από το σημείο. Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ τότε έφυγαν και μάλιστα με το ίδιο αυτοκίνητο, αναφέρει η ίδια πηγή. Φίλοι και συνεργάτες και των δύο υποστηρίζουν πως, οι Λόπεζ και Άφλεκ διατηρούν πολύ δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον και πως οδηγήθηκαν στην έσχατη λύση του χωρισμού μετά από πολλές προσπάθειες να κάνουν αυτό το γάμο να δουλέψει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό