21.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Τζάκρη: Να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός

Ειδήσεις Ελλάδα

Να πάει στον εισαγγελέα προέτρεψε όποιον θεωρεί ότι υφίσταται bullying η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη. Μετά τις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου ότι έχει πέσει θύμα εκφοβισμού του Στέφανου Κασσελάκη, η κ. Τζάκρη αναφέρθηκε και στο πρόσωπο του Γιάννη Ραγκούση.

«Όποιος θεωρεί ότι πραγματικά υφίσταται bullying, μπορεί να πάει στον Εισαγγελέα. Δεν είδα κανέναν να πηγαίνει. Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός» είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Από κει και πέρα» συνέχισε «εκείνος που υφίσταται το μεγαλύτερο bullying είναι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης. Δεν νομίζω ότι υπάρχει χειρότερο από το να σου λένε φύγε ενώ έχεις εκλεγεί. Για τα άλλα περιστατικά δεν τα γνωρίζω. Από πότε όμως είναι bullying να μας στέλνει ένας πολιτικός αρχηγός μηνύματα να λέμε καλά λόγια για αυτόν; Ξέρουμε τι σημαίνει η λέξη bullying;».

Η κ. Τζάκρη δεν παρέλειψε να εξαπολύσει τα πυρά της και κατά του Χρήστου Σπίρτζη, λέγοντας πως «όσο υπάρχουν άτομα σαν εκείνον που λένε όσα λένε, τόσο θα διογκώνεται η άποψη του κόσμου εναντίον όσων κατέθεσαν μομφή στον Στέφανο Κασσελάκη».

«Μπαγιάτικος σταλινισμός»

Σχολιάζοντας τον «πόλεμο» στην Κουμουνδούρου χαρακτήρισε «μπαγιάτικο σταλινισμό» τις προσπάθειες να εμποδιστεί η υποψηφιότητά του.

«Νομίζω το είπε κι ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης ότι θα είναι παρών στην εκλογική μας διαδικασία και με την ανάρτηση που έκανε τις προάλλες στα social media, αλλά και με τη χθεσινή του διαρροή», δήλωσε αρχικά η κ. Τζάκρη, χαρακτηρίζοντας «μπαγιάτικο σταλινισμό» τις προσπάθειες να εμποδιστεί η υποψηφιότητά του, πράγμα που προκαλεί αποτροπιασμό. «Όταν ο κόσμος βλέπει έναν χαρτοκλέφτη να πειράζει την τράπουλα, πιστεύετε ότι ο κόσμος το επευφημεί;» σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ως προς τις προϋποθέσεις για τις υποψηφιότητες επεσήμανε πως το λευκό ποινικό μητρώο που εκείνη πρότεινε συνιστά «πολιτειακή υποχρέωση», χωρίς να αφορά επ’ουδενί τους Νίκο Παππά και Παύλο Πολάκη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό