23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα, Προσοχή στις ψεύτικες ειδήσεις !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Διανύουμε μια περίοδο όπου από την μια πλευρά ο όγκος των πληροφοριών που έχουμε να διαχειριστούμε είναι μεγάλος, ενώ από την άλλη πλευρά, πολλές από αυτές τις πληροφορίες είναι ψευδείς ή με πολλά κενά. Ένα παρόμοιο επικοινωνιακό χάος θα κληθούμε να διαχειριστούμε στις 07/12 όπου ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 25’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα είναι πολύ σημαντικό να φιλτράρουμε με ιδιαίτερη προσοχή ότι ακούμε και διαβάζουμε, αποφεύγοντας να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις ώστε να μην οδηγηθούμε σε λανθασμένα συμπεράσματα και  παρανοήσεις.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα παρατηρήσουμε ότι θα έχουμε την τάση να λέμε κατά συνθήκη ψέματα ή να δίνουμε  υποσχέσεις, οι οποίες τις περισσότερες φορές θα είναι χωρίς αντίκρισμα.

Ιδιαίτερα , κατά τη διάρκεια των προσωπικών μας συζητήσεων αυτό μπορεί να το γνωρίζουμε, ωστόσο, μπορεί να  θεωρούμε ότι με αυτό τον τρόπο θα μας είναι πιο εύκολο να ξεφύγουμε από μια πιεστική ή δυσάρεστη για εμάς  κατάσταση,  ή γιατί πολύ απλά δεν θέλουμε να στεναχωρήσουμε τους συνομιλητές μας, σε αυτή την περίπτωση μπορεί να φανεί ότι βγαίνουμε κερδισμένοι,  ωστόσο, μακροπρόθεσμα θα βρεθούμε εκτεθειμένοι εξαιτίας της ασυνέπειας μας.

Επίσης, είναι πιθανό άτομα από το φιλικό ή οικογενειακό μας περιβάλλον να προσπαθήσουν να μας εξαπατήσουν ή να μας παρουσιάσουν μια εικόνα όπως αυτοί θέλουν, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είμαστε αρκετά ψύχραιμοι γιατί είναι πιθανό να υπάρξουν αρκετές αναβολές ή καθυστερήσεις στο πρόγραμμα . Ένα ακόμα στοιχείο αυτής της όψης είναι το έλλειμμα προσοχής που μπορεί να έχουμε και αυτό μπορεί να μας οδηγήσει είτε σε λάθη στην δουλειά μας, τα οποία μπορεί να μας στοιχήσουν, είτε στην απώλεια προσωπικών μας αντικείμενων.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα , είναι πιθανό να τους ωθήσει σε υποσχέσεις και κατά συνθήκη ψέματα, στην προσπάθεια τους είτε να μην δυσαρεστήσουν τους φίλους και τους συνεργάτες τους, είτε γιατί πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα ξεγλιστρήσουν από μια δύσκολη για αυτούς κατάσταση. Ενώ από την άλλη πλευρά θα πρέπει να φιλτράρουν με ιδιαίτερη προσοχή ότι ακούνε και διαβάζουνε, γιατί είναι πιθανό να πέσουν θύματα παραπλανητικών ειδήσεων. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με τα πράγματα σας, ώστε να μην ξεχάσετε ή σας κλέψουν αγαπημένα σας αντικείμενα.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόος) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά τους, γιατί είναι πιθανό οι προτάσεις που θα τους γίνουν για μελλοντικές οικονομικές συνεργασίες να είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές, είτε γιατί είναι πιθανό ορισμένα πρόσωπα από το φιλικό τους περιβάλλον να προσπαθήσουν να τους εξαπατήσουν οικονομικά.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα, απαιτεί να είναι ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών τους συζητήσεων, και να αποφύγουν τις βιαστικές αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι σύντομα να αλλάξουν γνώμη. Από την άλλη πλευρά, και οι ίδιοι είναι πιθανό να μπουν στον πειρασμό και να παρουσιάσουν μια εικόνα στους άλλους, που δεν είναι η πραγματική. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να καταβάλετε λίγη παραπάνω προσπάθεια για να μείνετε συγκεντρωμένοι στην δουλειά σας, καθώς το μυαλό σας θα έχει την τάση να ταξιδεύει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό