18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού, Τα πράγματα πολλές φορές δεν γίνονται όπως τα σχεδιάζουμε

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτό που παρατηρούμε αυτές τις ημέρες γύρω μας είναι να υπάρχει έντονος εκνευρισμός και μια διάχυτη ένταση, όχι μόνο εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και των διάφορων απρόοπτων γεγονότων που μας συμβαίνουν. Στις  29/07, λίγες ώρες μετά την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, ο  Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (18ο 38’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου, θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι τα πράγματα δεν θα κυλήσουν όπως αρχικά τα είχα σχεδιάσει, αλλά να έχουμε στο μυαλό μας ότι το πιθανότερο είναι να ανατραπούν ξαφνικά, έτσι ένα εναλλακτικό σχέδιο είναι πάντοτε απαραίτητο. Επίσης, είναι σημαντικό να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, γιατί εξαιτίας των απρόσμενων αλλαγών και των αναβολών το πιθανότερο είναι ότι θα βγούμε εκτός προγράμματος.

Από την άλλη πλευρά , κατά την διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών συζητήσεων είναι πιθανό να ανέβουν ξαφνικά οι τόνο,  με αποτέλεσμα να χάσουμε τον έλεγχο και να πούμε πράγματα που δεν πρέπει ή να γίνουμε αποδέκτες επιθετικών συμπεριφορών από τους συνομιλητές μας . Ο Ερμής, είναι επίσης ο πλανήτης που εκτός από την αντίληψη και τον τρόπο που επικοινωνούμε συνδέεται με τα μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας , οπότε αυτές τις ημέρες μπορεί να συμβούν ξαφνικές βλάβες στο μεταφορικό μας μέσο, στο κινητό μας , αλλά και στα ηλεκτρονικά δίκτυα.

Σε κοσμικό επίπεδο είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις μεταξύ των κρατών ή ατυχήματα και βλάβες σε εναέρια μέσα, κάτι που απευχόμαστε, αλλά  και έντονα καιρικά φαινόμενα. Βέβαια, όλα τα πράγματα στην ζωή μας έχουν  δύο όψεις, οπότε αντί να εκνευριζόμαστε και να χαλάμε την διάθεση μας, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την ευφυΐα και τις ικανότητες μας για να προωθήσουμε τα νέα  ανατρεπτικά μας σχέδια τα οποία θα μας  βοηθήσουν να κάνουμε το επόμενο βήμα στην ζωή μας.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο  Ερμής με τον Ουρανό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού  Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, και είναι σημαντικό να προσέχουν και να προσπαθήσουν . Η επιρροή της όψης ισχύει για 4 ημέρες -/+

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, είναι πιθανό να προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια σας, με αποτέλεσμα να χάσετε την ψυχραιμία σας. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι τα σχέδια μας έχουν λόγο να ανατρέπονται γιατί τα επόμενα θα είναι καλύτερα. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας και να μην είστε ιδιαίτερα πιεστικοί με τους αγαπημένους σας.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δοκιμάσει την ψυχραιμία και την υπομονή σας, καθώς είστε από τους ανθρώπους που δεν σας αρέσουν οι αλλαγές. Οι ξαφνικές ανατροπές στα επαγγελματικά τους σχέδια, θα σας γεμίσουν με εκνευρισμό, άγχος και  ανασφάλεια. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, θα υπάρξουν αρκετές εντάσεις με τους φίλους και τον σύντροφο σας, ενώ τα λόγια που θα ανταλλάξετε θα είναι ιδιαίτερα σκληρά.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει αρκετά προβλήματα και να αναβολές στο πρόγραμμα τους, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να μπορούν να είναι ευέλικτοι, ενώ κατά τη διάρκεια των φιλικών και επαγγελματικών τους συζητήσεων είναι πολύ πιθανό να ειπωθούν πράγματα που δεν πρέπει και η κατάσταση να φτάσει στα άκρα. Επίσης, είναι πιθανό να παρουσιασθούν βλάβες στο μεταφορικό τους μέσο ή στο κινητό τους τηλέφωνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό