23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τετράγωνο Ερμή -ανάδρομου Ποσειδώνα, Σκέψου πριν αποφασίσεις !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στα αυτιά μας αυτές τις ημέρες έρχονται διάφορες ειδήσεις , οι οποίες άλλες είναι μπερδεμένες και άλλες μοιάζουν πολύ καλές για να είναι αληθινές, δημιουργώντας ένα περίεργο επικοινωνιακό χάος. Στο ξεκίνημα του μήνα και συγκεκριμένα στις 02/12, θα βρεθούμε σε μια περίεργη κατάσταση καθώς ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (22ο 39’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα πρέπει να έχουμε τα μάτια και τα αυτιά μας ανοιχτά και να φιλτράρουμε με ιδιαίτερη προσοχή ότι τις πληροφορίες και τις ειδήσεις που μας έρχονται, γιατί το πιθανότερο είναι αρκετές από αυτές να είναι ψεύτικες, ενώ παράλληλα, καλό θα ήταν στα ζητήματα που μας απασχολούν, να αποφύγουμε να πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις γιατί το πιθανότερο είναι να είναι λανθασμένες.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα παρατηρήσουμε να υπάρχουν προβλήματα στην επικοινωνία τόσο με τους συνεργάτες όσο και με τους φίλους μας, διάφορες παρανοήσεις, ενώ από την άλλη πλευρά και εμείς θα έχουμε την τάση να λέμε ψέματα, τα γνωστά κατά συνθήκη,  ή να δίνουμε  υποσχέσεις, χωρίς αντίκρισμα. Αφορμή για αυτή την στάση μας θα είναι, η επιθυμία μας να ξεφύγουμε από μια πιεστική ή δυσάρεστη για εμάς  κατάσταση,  ή γιατί πολύ απλά, γιατί δεν θέλουμε να  στεναχωρήσουμε τους συνομιλητές μας.

Από την άλλη πλευρά, να βρεθούμε στην θέση του εξαπατημένου από άτομα που βρίσκονται είτε στο  φιλικό ή είτε στο οικογενειακό μας περιβάλλον, παρουσιάζοντας μας μια κατάσταση η οποία δεν έχει καμία σχέση  με την πραγματικότητα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές τις ημέρες θα υπάρξουν αρκετές φορές αλλαγές στο πρόγραμμα μας εξαιτίας διαφόρων αλλαγών ή καθυστερήσεων, γι’ αυτό καλό θα είναι απέναντι σε κάθε περίεργη κατάσταση εμείς να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας .

Από την άλλη πλευρά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης του χάους, γι’ αυτό και κάτω από την επιρροή αυτής της όψης θα έχουμε δυσκολίες στην συγκέντρωση μας και αυτό μπορεί να μας  οδηγήσει είτε σε λάθη στην δουλειά μας, είτε στην απώλεια πολύ αγαπημένων προσωπικών αντικείμενων.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Για τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα τους παρασύρει, στην προσπάθεια τους να αποφύγουν από μια δυσάρεστη κατάσταση, τόσο σε φιλικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, σε ψεύτικες υποσχέσεις ή κατά συνθήκη ψέματα. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με αυτά που ακούνε και να φιλτράρουν τις πληροφορίες που έρχονται στα χέρια τους,  γιατί το πιθανότερο είναι οι περισσότερες από αυτές να είναι ψεύτικες. Επίσης, αυτές τις ημέρες θα δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν και αυτό μπορεί να τους οδηγήσει στην απώλεια αγαπημένων αντικειμένων.

Για τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόος) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, είναι πιθανόν να τους παρασύρει σε λανθασμένες οικονομικές κινήσεις και συνεργασίες  οι οποίες ακούγονται πολύ καλές για να για να είναι αληθινές, ιδιαίτερα όταν προέρχονται από άτομα του ευρύτερου φιλικού τους κύκλου. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γνωρίσουν ένα άτομο το οποίο δεν θα τους δείξει το πραγματικό του πρόσωπο.

Για τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα θολώσει την κρίση σας, γι’ αυτό καλό θα ήταν στην δουλειά σας να αποφύγετε τις σημαντικές συζητήσεις ή να πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα, γιατί το πιθανότερο είναι πολύ σύντομα να αλλάξετε γνώμη. Επίσης, αυτές τις ημέρες τις ημέρες θα δυσκολευτείτε να συγκεντρωθείτε στην δουλειά σας ή να κάνετε λάθη τα οποία μπορεί να στοιχίσουν την μελλοντική σας εξέλιξη. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να μην δώσετε σημασία σε αυτά που θα ακούσετε για τον σύντροφο σας ή να μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα γιατί πολύ σύντομα θα μάθετε την αλήθεια και η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει.

The post Τετράγωνο Ερμή -ανάδρομου Ποσειδώνα, Σκέψου πριν αποφασίσεις !! appeared first on Oroskopos.tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό