21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Πάθος εντάσεις αποκαλύψεις !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι ανατροπές  στην ερωτική μας ζωή μας τρομάζουν, και αυτό γιατί είτε χαλάνε την ιδανική εικόνα που έχουμε πλάσει για αυτές στο μυαλό μας, είτε γιατί μας αναγκάζουν να κολυμπήσουμε σε αχαρτογράφητα νερά.

Αυτή η χρονική περίοδος για πολλούς κρύβει αρκετές εκπλήξεις στις  ερωτικές σχέσεις με αποτέλεσμα, το φετινό καλοκαίρι να είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχαν φανταστεί.

Στις 08/07 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (14ο 05’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, η ερωτική μας ζωή δεν θα είναι ίδια, αφού  είναι πιθανό να μας φέρει ένα κεραυνοβόλο έρωτα που θα αναταράξει τα λιμνάζοντα νερά της ζωής μας  ή θα μας ωθήσει  πάρουμε την απόφαση και να διαλύσουμε μια ερωτική σχέση η οποία είναι σε τέλμα εδώ καιρό αλλά μένουμε σε αυτή από συνήθεια ή εξαιτίας του φόβου της μοναξιάς.

Επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε άτομα τα οποία αντιμετωπίζουν την ζωή διαφορετικά από εμάς, ενώ δεν θα διστάσουμε να αφήσουμε στην άκρη τους ενδοιασμούς και να πειραματιστούμε στον ερωτικό τομέα.

Από την άλλη είναι πιθανό να υπάρξουν και εναλλαγές στην συμπεριφορά μας είναι πιθανό να  προβληματίσει  τον ερωτικό μας σύντροφο.

Σε ότι αφορά την εξωτερική μας εμφάνιση αυτές οι ημέρες δεν είναι οι κατάλληλες για να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές ή  σε πειραματισμούς, όπως επίσης καλό θα ήταν να αποφύγουμε  αισθητικές παρεμβάσεις τις οποίες δεν έχουμε ξανακάνει γιατί το πιθανότερο είναι ότι το αποτέλεσμα δεν θα μας ικανοποιήσει.

Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό θα  επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Ενδιαφέρουσες καταστάσεις θα ζήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βάλει στην διαδικασία  να δείτε από διαφορετική οπτική την ερωτική σας ζωή, και θα ωθήσει αρκετούς από εσάς είτε  να βάλετε ένα τέλος σε μια σχέση που σας έχει κουράσει, είτε να φέρει ένα κεραυνοβόλο έρωτα στην ζωή σας ο οποίος θα σας ανανεώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή τη χρονική περίοδο οι  ανατροπές στη ζωή σας διαδέχονται η μια την άλλη. Η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον  Ουρανό από το  ζώδιο σας, θα προκαλέσει αρκετούς τριγμούς και  ανατροπές στις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα εξαιτίας των οικονομικών διαφορών και  διεκδικήσεων, από την άλλη πλευρά , είναι πιθανό μια επαγγελματική πρόταση να είναι η αφορμή για να αλλάξετε τόπο κατοικίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά προβληματισμένοι είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Δίδυμοι . Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου,  θα δημιουργήσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην διάθεση, με αποτέλεσμα άλλοτε να είστε χαρούμενοι και άλλοτε απόμακροι. Η στάση σας θα προβληματίσει τους φίλους και τους συνεργάτες σας  οι οποίοι θα βρεθούν αρκετές φορές σε στάση άμυνας .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα δεδομένα θα δημιουργηθούν αυτές τις ημέρες στην ζωή σας. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει στην ζωή σας νέα πρόσωπα τα οποία θα σας βγάλουν από ένα τέλμα  και θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε την πορεία της προσωπικής  και της επαγγελματικής σας διαδρομής. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση να βγάλετε από την ζωή σας άτομα τα οποία είχατε δίπλα σας καιρό,  τα οποία όμως ουσιαστικά όχι μόνο δεν σας βοηθούσαν,  αλλά, λειτουργούσαν ως τροχοπέδη στην εξέλιξη σας.

ΛΕΩΝ

Σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας θα  έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Ουρανό  από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανατρέψει τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην καριέρα σας, καθώς μια επαγγελματική πρόταση θα είναι η αφορμή για να κάνετε στροφή στην επαγγελματική διαδρομή,  ενώ σε προσωπικό επίπεδο, ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλει ξαφνικά στην είσοδο του στην ζωή σας και θα ανατρέψει τα όλα τα σχέδια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια ασχολείστε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου  όμως που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας βάλει στην διαδικασία  να αλλάξετε  πολλά από τα αρχικά σας πλάνα και να ακολουθήσετε μια νέα πορεία. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε τον έρωτα της ζωής σας ξαφνικά το οποίο είτε θα είναι από άλλη χώρα ή η φιλοσοφία ζωής του είναι εντελώς διαφορετική από τη δική σας.

ΖΥΓΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να γνωρίσετε νέα πρόσωπα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η κυβερνήτης του ζωδίου σας  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, έχει άλλα σχέδια για εσάς, αφού το πιθανότερο είναι να αλλάξει τις ισορροπίες στις φιλικές σας σχέσεις, φέρνοντας σας πολύ κοντά με ένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο, το οποίο θα αρχίσετε να βλέπετε ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις ασχολείστε πολύ έντονα αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει αρκετές ανατροπές και αναταράξεις στο χώρο της εργασίας σας, αναγκάζοντας, αρκετούς από εσάς να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό  να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με ένα άτομο με το οποίο έχετε επαγγελματική συνεργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι αυτή η χρονική περίοδος για εσάς τους Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς  ζώδιο του Λέοντα  με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα προκαλέσει μια σειρά απρόσμενων  αλλαγών στην δουλειά σας με αποτέλεσμα  αναλάβετε νέες ευθύνες, οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν.  Αυτό όμως θα έχει και κάποιες επιπτώσεις στο πρόγραμμα σας, καθώς θα αναγκαστείτε να  αλλάξετε και αρκετά από τα σχέδια που είχατε κάνει, όπως για παράδειγμα κάποιες ολιγοήμερες διακοπές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά τολμηροί  είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να βγείτε από τη ζώνη ασφάλειας, και  να πάρετε ρίσκο, προχωρώντας στην υλοποίηση  ενός φιλόδοξου και αρκετά τολμηρού επαγγελματικού  σχεδίου. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα διστάσετε να πειραματιστείτε ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εγκλωβισμένοι στα πρέπει των άλλων νιώθετε ότι είστε   αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας, στο  ζώδιο του Λέοντα  με τον κυβερνήτη σας Ουρανό από το ζώδιο του   Ταύρου, θα σας ωθήσει να σπάσετε τους δεσμούς και να ανεξαρτητοποιηθείτε από υποχρεώσεις και  σχέσεις οι οποίες σας έχουν εγκλωβίσει σε μια ζωή που δεν σας ταιριάζει. Αυτό μπορεί να προκαλέσει κάποιους ξαφνικούς χωρισμούς, ή την διάλυση μιας συνεργασίας, ενώ δεν πρέπει να μας φανεί παράξενο, εάν κάποιοι βρεθούν σε μια νέα δέσμευση.

ΙΧΘΥΣ

Το δυναμικό σας πρόσωπο ήρθε η στιγμή να δείξετε εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε την συμπεριφορά σας στο χώρο της εργασίας σας  και να πάρετε πρωτοβουλίες. Η αλλαγή στην στάση σας θα ξαφνιάσει  τους συναδέλφους σας, όμως, σύντομα θα συνηθίσουν το νέο σας πρόσωπο. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε αυτές τις ημέρες, είναι να προχωρήσετε σε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση και σε αισθητικές παρεμβάσεις,  γιατί το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας ικανοποιήσει.

The post Τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού, Πάθος εντάσεις αποκαλύψεις !! appeared first on Oroskopos.tv.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό