14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τετράγωνο Αφροδίτης – Ανάδρομου Ποσειδώνα, Έρωτες δίχως αύριο ..

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο έρωτας, τις περισσότερες φορές, μας ανανεώνει και μας βοηθάει να ξεπερνάμε τη δύσκολη καθημερινότητα, γι’ αυτό και τον υποδεχόμαστε πάντα με ιδιαίτερη χαρά. Κάποιες φορές όμως η παρουσία του, μας ξεγελά, καθώς μας πασπαλίζει με αρκετή χρυσόσκονη τα άτομα που μας προσεγγίζουν.

Στις 27/10 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα από τους Ιχθύς (20ο 45’), μια όψη που μας ωθεί να βλέπουμε τη ζωή και τον έρωτα μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες. Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, είναι πιθανό να κάνουμε όνειρα για ένα έρωτα ο οποίος να αποδειχτεί απλά ένας ενθουσιασμός και να μην ολοκληρωθεί ποτέ, από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό μια επαγγελματική πρόταση η οποία θα μας ενθουσιάσει να μην υλοποιηθεί ή να είναι αρκετά καλή για να είναι αληθινή, γι’ αυτό το λόγο καλό θα ήταν να μην βιαστούμε να προχωρήσουμε σε οριστικές συμφωνίες.

Επίσης, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί  με τις οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, γιατί  είναι πιθανό να προσπαθήσουν να μας εξαπατήσουν. Σε ότι αφορά την ερωτική μας ζωή,  τα ωραία λόγια  και η ανάγκη μας να ζήσουμε μια περιπέτεια, μπορεί να μας οδηγήσει σε  ερωτικές απιστίες για τις οποίες, όταν κατεβούμε από το ροζ συννεφάκι,  είναι σίγουρο ότι θα μετανιώσουμε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ποσειδώνα θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες)  που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης είναι 5 -/+ ημέρες.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους ωθήσει να κάνουν όνειρα για το προσωπικό και το επαγγελματικό τους μέλλον. Σε ότι αφορά την καριέρα τους, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να μην επιτρέψουν μια επαγγελματική πρόταση να τους ξεσηκώσει και να τους δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες, γιατί μπορεί να υλοποιηθεί, ενώ από την άλλη πλευρά καλό θα ήταν για την εικόνα τους να μην δώσουν υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιήσουν. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό η επιθυμία τους να ζήσουν μια ρομαντική ερωτική  ιστορία, να τους παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα , απαιτεί να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά τους, γιατί είναι πιθανό άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον ή υποψήφιοι συνεργάτες να προσπαθήσουν να τους εκμεταλλευτούν οικονομικά και να τους εξαπατήσουν. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, καλό θα ήταν να κλείσουν τα αυτιά τους στα όμορφα λόγια, γιατί θα είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι στους ερωτικούς πειρασμούς.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, θα τους ωθήσει να δουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες. Σε ότι αφορά την επαγγελματική τους πορεία, θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα την εικόνα τους, και να αποφύγουν να πάρουν αποφάσεις με βάση την διαίσθηση  τους, γιατί το πιθανότερο είναι να τους οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό τα άτομα που θα γνωρίσουν αυτές τις ημέρες να μην τους δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο με αποτέλεσμα να παρασυρθούν σε μια ερωτική ιστορία η οποία δεν θα τους βγάλει πουθενά, ενώ είναι πιθανό, άτομα από το οικογενειακό τους περιβάλλον να προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό