15.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τετράγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Πλούτωνα, Τέλος σε τοξικές καταστάσεις !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ζωή μας έχει δείξει ότι μέσα από δύσκολες και πολλές φορές επώδυνες διαδρομές έρχεται η λύτρωση, και η μεταμόρφωση. Αυτές τις ημέρες, αρκετοί από εμάς θα βρεθούμε στην διαδικασία να κάνουμε ριζικές εκκαθαρίσεις στην ζωή μας, με σκοπό να δώσουμε χώρο στο καινούργιο.  Συγκεκριμένα στις 27/05 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (28ο 26’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Πλούτωνα,  θα αναγκαστούμε να πάρουμε δύσκολες και αρκετά επώδυνες αποφάσεις για το μέλλον της προσωπικής μας ζωής, όπως για παράδειγμα να ρίξουμε τους τίτλους του τέλους σε μια ερωτική σχέση η οποία έχει γίνει τοξική.Ενώ η ζήλεια μπορεί να μας παρασύρει σε παιχνίδια εξουσίας και χειραγώγησης, με αποτέλεσμα να μας οδηγήσει σε ακραίες αντιδράσεις.

Από την άλλη πλευρά, οι νέες σχέσεις που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες μπορούν να χαρακτηριστούν μοιραίες, γεμάτες ένταση και πάθος. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα επηρεάζει τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+

Τους  εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα τόσο σε μια προσωπική σχέση όσο και σε μια συνεργασία η οποία έχει φτάσει σε ένα τέλμα, κάνοντας μια νέα αρχή στην ζωή τους.  Ιδιαίτερα στην προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό οι καυγάδες και οι σκηνές ζηλοτυπίας, μπορεί να αποτελέσουν την αφορμή για να αναθερμάνουν την σχέση τους, με την προϋπόθεση ότι δεν θα φτάσει η κατάσταση στα άκρα.  Καλύτερα θα είναι τα πράγματα για τους αδέσμευτους, οι οποίοι θα ζήσουν ένα μοιραίο και παθιασμένο έρωτα.

Τους  εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω,  τους ωθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά στην προσπάθεια να προωθήσουν τα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ είναι πιθανό να απογοητευτούν όταν ανακαλύψουν τους κρυφούς εχθρούς τους. Σε προσωπικό επίπεδο, θα περάσουν από πολλά σκαμπανεβάσματα, στην προσπάθεια τους να νιώσουν καλύτερα είναι πιθανό να πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στην διατροφή και στην  εμφάνιση τους.

Τους  εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού  με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα τους ωθήσει μέσα από ανατροπές και πιεστικές καταστάσεις να αναθεωρήσουν μελλοντικά τους σχέδια και να δουν με άλλη ματιά την ζωή τους, πιθανόν κάποιοι να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό ένας χωρισμός ή μια ερωτική απογοήτευση να είναι η αφορμή για να γνωρίσουν τον έρωτα της ζωής τους, ενώ αρκετοί θα είναι και αυτή που θα απογοητευτούν από την συμπεριφορά των φίλων τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό