20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τετράγωνο Ανάδρομου Κρόνου – Ουρανού και τι αλλαγές θα φέρει …

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα σημαντικά γεγονότα στην ζωή μας καθορίζονται από τις όψεις που σχηματίζουν οι αργοί πλανήτες μεταξύ τους, τις περισσότερες φορές η διαδικασία αυτή είναι αργή, ωστόσο, είναι καθοριστική, γιατί μας αναγκάζει να αλλάξουμε όλα όσα είχαμε χτίσει μέχρι μια συγκεκριμένη ηλικία, και να δούμε την ζωή με άλλα μάτια.

Το αποτύπωμα της φετινής χρονιάς, καθώς βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της συγκεκριμένης όψης σχεδόν όλη τη χρονιά, το βάζει η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου.

Η σύγκρουση αυτών των δύο πλανητών, είναι ουσιαστικά η κόντρα του παλιού με το καινούργιο και η αλλαγή που θα φέρει στον άξονα των αξιών μας.

Για πρώτη φορά φέτος σχηματίστηκε με ακρίβεια στις 17/02 στην (7ο 13’) και επηρέασε τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) του 1ου δεκαημέρου, στην ουσία αυτό που έκανε ήταν να βγάλει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα χρόνων και να τους βάλει στην διαδικασία να αλλάξουν την στάση τους απέναντι σε ότι θεωρούσαν ότι έχουν αξία για αυτούς.

Στις 15/06 θα πραγματοποιηθεί για 2η φορά η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (13ο 06’), και αυτή τη φορά θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Έχοντας πάρει ήδη μια πρώτη γεύση, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα υπάρξει και συνέχεια των αποκαλύψεων στα ζητήματα που μας απασχόλησαν πριν από μερικούς μήνες την χώρα μας, ενώ είναι πιθανό να έρθουμε για μια φορά ακόμα αντιμέτωποι με θέματα που θεωρούνται ταμπού, από την άλλη πλευρά θα  έχουμε σημαντικές εξελίξεις και σε άλλα θέματα που μας απασχολούν ως χώρα.

Φυσικά οι αλλαγές στο Χρηματοοικονομικό σύστημα θα συνεχιστούν, όπως θα υπάρξουν και σημαντικές αλλαγές στην ιεραρχία πολλών κρατών οι οποίες θα επηρεάσουν τις ισορροπίες που μέχρι τώρα υπήρχαν με αποτέλεσμα να δούμε και νέες διακρατικές συμφωνίες, ενώ,  σε διάφορα μέρη του κόσμου τα έντονα καιρικά και γεωφυσικά φαινόμενα θα συνεχιστούν.  Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών θα πραγματοποιηθεί στις 24/12 (11ο 05’).

ΚΡΙΟΣ

Τις φιλικές σας σχέσεις έχετε μπει στην διαδικασία να αναθεωρήσετε εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να βγάλετε από την ζωή σας ή να αλλάξετε την στάση σας απέναντι σε ορισμένα άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον, και να βρεθείτε κοντά σε άλλα με τα οποία μοιράζεστε πλέον κοινές αξίες και κοινωνικά ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην εξέλιξη της καριέρας σας έχετε ρίξει όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ουρανός από το ζώδιο σας με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας ωθήσει να κάνετε στροφή στην καριέρα σας και να χτίσετε τη ζωή σας, με τα εφόδια που έχετε ήδη, την ζωή σας σε άλλες βάσεις. Η νέα πορεία ζωής θα επηρεάσει άμεσα και την εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μέλλον σας με άλλα μάτια αρχίζετε να βλέπετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να κάνετε ένα τολμηρό βήμα και να αλλάξετε ριζικά τα προσωπικά και επαγγελματικά σας απομακρύνοντας από την ζωή σας ότι σας κρατάει πίσω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα θα σας δικαιώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βουτιά στα βάθη της ψυχής σας θα κληθείτε να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να πάρετε την απόφαση και να απαλλαγείτε από ανθρώπους με τους οποίους είχατε μια κοινή πορεία στο παρελθόν και να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας απαλλαγμένοι από ανασφάλεια και ενοχές. Άλλωστε οι χειρότεροι σύμβουλοι στην ζωή μας είναι η συνήθεια, και ο φόβος για το άγνωστο.

ΛΕΩΝ

Απέναντι στα πρέπει και στα θέλω σας θα έρθετε  τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος  Κρόνος που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας και να απαλλαγείτε από σχέσεις και συνεργασίες που σας κρατούν σε ένα τέλμα. Το επόμενο βήμα στην ζωή σας μπορεί να φαίνεται τολμηρό και το άγνωστο να σας φοβίζει, ωστόσο, πολύ σύντομα θα νιώσετε πολύ χαρούμενοι που το τολμήσατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την καθημερινότητα σας σε νέες βάσεις θα κληθείτε να βάλετε αυτή  τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας αναγκάσει να μάθετε να προσαρμόζεστε γρήγορα σε νέα δεδομένα στην δουλειά σας και να τολμήσετε να αναλάβετε ευθύνες. Επίσης, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να απαλλαγείτε και από διάφορες κακές συνήθειες οι οποίες είχαν επιπτώσεις στην ψυχική και σωματική σας υγεία.

ΖΥΓΟΣ

Βασική σας προτεραιότητα  αυτή τη χρονική περίοδο είναι η τακτοποίηση των οικονομικών σας υποθέσεων. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να προωθήσετε τα δημιουργικά σας σχέδια, και παράλληλα με τις νέες συνεργασίες που θα προκύψουν να δώσετε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή και το μέλλον της σχέσης με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάμεσα από συμπληγάδες πέτρες αισθάνεστε ότι περνάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αλλά και την στάση σας απέναντι σε ορισμένους ανθρώπους. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι, να μην αντιστέκεστε στις αλλαγές που έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές αλλαγές στο χώρο της εργασίας σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζετε τις σκέψεις σας και επικοινωνείτε τις απόψεις σας στο χώρο της εργασίας, αλλά και την στάση σας απέναντι σε ότι συμβαίνει στην δουλειά σας. Ο πιο ώριμος τρόπος με τον οποίο θα συμπεριφέρεστε στην δουλειά σας, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ

Τα ηνία της ζωής σας στα χέρια σας ήρθε η ώρα να πάρετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Κρόνος ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου  με τον Ουρανό από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει να αφήσετε την πεπατημένη και να τολμήσετε να αναπτύξετε τα τολμηρά και ανατρεπτικά σχέδια σας, κάνοντας τα επόμενα βήματα στην ζωή σας. Η αφορμή για να δείτε ποια πράγματα είναι σημαντικά για εσάς , θα είναι ένας απρόσμενος έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε νέες βάσεις είστε έτοιμοι να δομήσετε την ζωή σας αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει για 2η φορά τη φετινή χρονιά, ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο σας με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου, θα σας αναγκάσει να ανατρέψετε πολλές από τις οικογενειακές σας πεποιθήσεις, και να δομήσετε την ζωή σας πάνω στις δικές σας επιλογές και αξίες. Η κόντρα του παλιού με το καινούργιο δεν είναι εύκολη, ακόμα και για εσάς, που είστε ο επαναστάτης του ζωδιακού και ο πρεσβευτής των αλλαγών….για τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ

Έντονο άγχος έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η όψη τετραγώνου που σχηματίζει ο ανάδρομος Κρόνος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, απαιτεί από εσάς να επανεξετάσετε τα σχέδια σας, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και φιλτράροντας ποια είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς. Ενώ παράλληλα, θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε τις σκέψεις σας και προβάλετε τις ικανότητες σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να απομακρυνθείτε και από άτομα που βρίσκονται στο φιλικό και κοντινό συγγενικό σας κύκλο και τα οποία επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό