20.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού, Κινήσεις αιφνιδιασμού !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Λένε πως μια στιγμή ή ένα γεγονός είναι ικανά  να μας αλλάξουν  την ζωή και να ακολουθήσουμε άλλα μονοπάτια από αυτά που εμείς θέλαμε ή σχεδιάζαμε. Οι μέρες ακολουθούν και όσο πλησιάζουμε προς την Πανσέληνο του μήνα, έχουν πολύ έντονο το στοιχείο του αιφνιδιασμού και της ανατροπής. Ξεκινώντας από τις 03/02 όπου ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον κυβερνήτη του Υδροχόου, Ουρανό, από το ζώδιο του Ταύρου (15ο 01’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό, εάν για κάτι πρέπει να είμαστε σίγουροι είναι ότι τα πράγματα δεν θα μείνουν ως έχουν, αλλά θα ακολουθήσουν μια διαφορετική διαδρομή, σε σχέση με αυτή που εμείς είχαμε στο νου μας. Αυτό σημαίνει ότι θα  πρέπει να προετοιμαστούμε για αλλαγές, τόσο σε σχέδια και συνήθειες, καθώς πολλά πράγματα στην ζωή μας θα ανατραπούν ξαφνικά.

Εάν κάνουμε όμως τον απολογισμό μας, θα δούμε ότι τα πράγματα που αλλάζουν είναι όσα είχαν βαλτώσει, ή γιατί εμείς παρά τις ευκαιρίες και τις αφορμές που μας είχαν δοθεί εξακολουθούσαμε να κρατάμε την ίδια στάση απέναντι στα πράγματα και στις διάφορες καταστάσεις και δεν προσαρμοζόμασταν στα νέα δεδομένα. Άλλωστε η πρόοδος και η εξέλιξη έρχεται μέσα από τις αλλαγές και όχι μέσα από το παλιό και τη συνήθεια.

Στο χέρι μας είναι λοιπόν, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται αυτές τις ημέρες και να κάνουμε εμείς την πρώτη κίνηση αιφνιδιάζοντας τους άλλους, αντί να βρεθούμε στην θέση αυτού που δέχεται τον αιφνιδιασμό.  Στις καθημερινές μας επαφές θα πρέπει να προσέχουμε την συμπεριφορά και τις αντιδράσεις μας, καθώς μια λέξη μπορεί να είναι αρκετή και να μας παρασύρει σε νευρικά ξεσπάσματα, ενώ από  την άλλη πλευρά η συμπεριφορά ενός ατόμου που θαυμάζαμε ή πληροφορίες που μπορεί να έρθουν στα χέρια μας είναι πιθανόν να αλλάξουν την εικόνα που είχαμε για αυτούς.

Ο Ουρανός είναι ένας ιδιαίτερος πλανήτης, ωστόσο, έχει ένα μυστικό το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να περάσουμε πιο εύκολα αυτή την ιδιαίτερα απαιτητική όψη, και αυτό δεν είναι άλλο από το να δρομολογήσουμε εμείς τις αλλαγές στην ζωή μας ή να έχουμε ένα εναλλακτικό σχέδιο σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Ουρανό θα επηρεάσει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα για τους Υδροχόους που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η γενέθλια χρονιά τους θα είναι γεμάτη ανατροπές και αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ζωή τους στα επόμενα γενέθλια τους δεν θα είναι η ίδια. Η επιρροή της όψης είναι 7 ημέρες -/+

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα πρέπει να προσέξουν αυτές τις ημέρες τις οικονομικές τους συνεργασίες καθώς μπορεί να υπάρξουν ανατροπές, ενώ θα πρέπει να αποφύγουν τις ριψοκίνδυνες οικονομικές κινήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αιφνιδιάσουν ευχάριστα τον ερωτικό τους σύντροφο με τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους φέρει ξαφνικές αλλαγές στην καριέρα τους, είτε εξαιτίας μιας απρόσμενης επαγγελματικής πρότασης, είτε εξαιτίας της αιφνιδιαστικής κίνησης ενός συνεργάτη τους. Σε προσωπικό επίπεδο, για τους δεσμευμένους είναι πιθανό μια ξαφνική ένταση στην σχέση τους ή μια ασήμαντη αφορμή να τους οδηγήσει στην απόφαση να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους από τον σύντροφο τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να κάνουν ξαφνικά μια νέα αρχή στην ζωή τους.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα τους καθώς θα υπάρξουν ανατροπές ή αναβολές στο πρόγραμμα τους, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν και απρόσμενες εξελίξεις στην δουλειά τους οι οποίες θα αλλάξουν τις ισορροπίες και θα τους φέρουν νέες ευθύνες. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχουν αρκετή ένταση και άγχος, ενώ ορισμένοι είναι πιθανό να κάνουν και ένα απρογραμμάτιστο ταξίδι τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό