22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα, Εικονική πραγματικότητα !!!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η λέξη που μπορεί να περιγράψει καλύτερα αυτό που συμβαίνει αυτές τις ημέρες είναι, χάος. Εάν δώσουμε στον εαυτό μας τον ρόλο του παρατηρητή, θα δούμε ότι οι περισσότεροι γύρω μας την μια στιγμή θα είναι αφηρημένοι και την άλλη μπορεί να έχουν ξαφνικές εκρήξεις θυμού.

Στις 09/04 ο πλανήτης της δράση Άρης από τους Διδύμους  θα συναντηθεί σε όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες (21ο 44΄). Αυτό που θα βιώσουμε, κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ποσειδώνα είναι, προβλήματα στην επικοινωνία και αρκετές εντάσεις και συγκρούσεις, βασική αιτία των συγκρούσεων θα είναι το γεγονός ότι θα έχουμε την τάση να υποστηρίζουμε τις απόψεις μας με φανατισμό, θα είμαστε αφηρημένοι ή θα αδιαφορήσουμε για τις υποχρεώσεις μας με αποτέλεσμα να φανούμε ασυνεπείς και να εκτεθούμε, σε πολλές περιπτώσεις θα φανούμε ελαστικοί με αποτέλεσμα οι δικοί μας άνθρωποι να καταπατήσουν τα όρια μας ή θα δυσκολευτούμε να βάλουμε όρια.

Κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων μας θα είμαστε επιρρεπείς σε μικροατυχήματα καθώς θα δεν θα είμαστε συγκεντρωμένοι, από την άλλη πλευρά, η επιθυμία να ξεφύγουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας είναι πιθανό να παρασύρει αρκετούς σε ψεύτικους παραδείσους όπως το αλκοόλ, τα φάρμακα ή τις ουσίες. Επειδή, η όψη αυτή δεν μας βοηθάει να πάρουμε σωστές αποφάσεις, εκτός εάν είμαστε καλλιτέχνες, καλό θα ήταν εάν είναι εφικτό, να αποφύγουμε να πάρουμε αυτές τις ημέρες αποφάσεις ζωής.Ενώ, είναι πιθανό να αφεθούμε χωρίς φραγμούς στις ερωτικές μας φαντασιώσεις. Σε κοσμικό επίπεδο, είναι πιθανό να παρατηρήσουμε έντονα καιρικά φαινόμενα και φωτιές.

Η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει  τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του  3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη.

Ας δούμε πως θα κινηθούν οι εκπρόσωποι των 12 ζωδίων κάτω από την επίδραση αυτής της όψης. Η επιρροή της όψης ισχύει 10 ημέρες -/+.

ΚΡΙΟΣ

Πιο διαλλακτικοί θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Κριοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να υπερασπιστείτε με ιδιαίτερο φανατισμό τις απόψεις σας, κάτι το οποίο θα χρειαστεί να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια να αποφύγετε εάν δεν θέλετε να φτάσει η κατάσταση στα άκρα. Επίσης, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τη διάρκεια των μετακινήσεων σας με το μεταφορικό σας μέσω, καθώς θα οδηγείτε με νευρικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ιδιαίτερα προσεχτικοί με τα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε αυτές τις ημέρες εσείς οι Ταύροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια οικονομική συνεργασία με προτροπή ενός φιλικού σας προσώπου, η οποία δεν θα αποδεχθεί συμφέρουσα για εσάς. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με ένα φιλικό σας πρόσωπο εξαιτίας της κτητικότητας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχραιμία και η υπομονή σας θα δοκιμαστεί ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας κάνει ιδιαίτερα βιαστικούς και απότομους με τους συνεργάτες σας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις, οι οποίες θα χαλάσουν την εικόνα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ερωτικά μπερδέματα με άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το παρασκήνιο θα πρέπει να αποφύγετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Καρκίνοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, είναι πιθανό να μεγεθύνει το άγχος σας για το μέλλον με αποτέλεσμα να παρασυρθείτε  σε παρασκηνιακές δράσεις στην προσπάθεια σας να τα προωθήσετε, με αποτέλεσμα να βρεθείτε σε δύσκολη θέση όταν αποκαλυφθούν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να μπλεχτείτε σε μια ερωτική σχέση η οποία θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΛΕΩΝ

Στην κοινωνική σας ζωή είναι στραμμένο το ενδιαφέρον σας αυτή τη χρονική περίοδο. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συνάντησης, καθώς θα προσπαθήσετε με έντονο τρόπο να περάσετε τις απόψεις σας, δείχνοντας μια άλλη πλευρά του εαυτού σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να γίνεται έρμαιο των ερωτικών φαντασιώσεων σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα από παραμορφωτικούς καθρέφτες θα δείτε αυτές τις ημέρες τις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις εσείς οι Παρθένοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, θα θολώσει την κρίση σας με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι κατά τη διάρκεια των προσωπικών και επαγγελματικών σας επαφών, γεγονός που θα κάνει κακό στην εικόνα σας μελλοντικά.

ΖΥΓΟΣ

Όνειρα για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί. Αυτές τις ημέρες όμως, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, οι έντονες τάσεις φυγής που θα έχετε από την καθημερινότητα, είναι πιθανό να σας κάνουν να φανείτε ασυνεπείς στις προγραμματισμένες σας υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις σημαντικές αποφάσεις προσπαθήστε να αποφύγετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο συγκυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να σας παρασύρει σε μια οικονομική συνεργασία η οποία δεν θα έχει τα αποτελέσματα που σας έχουν υποσχεθεί. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ερωτικές σας επιθυμίες να έρθουν σε σύγκρουση με τις επιθυμίες του συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ορμή σας θα πρέπει να συγκρατήσετε αυτές τις ημέρες εσείς οι Τοξότες. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης που βρίσκετε απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Διδύμων, με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να ανεβάσει τους τόνους ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συζήτησης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό τα συναισθήματα σας απέναντι στον σύντροφο σας να είναι αρκετά μπερδεμένα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές υποχρεώσεις έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να δημιουργήσει εκρηκτικές καταστάσεις στην δουλειά σας με τους συναδέλφους σας, καθώς δουλεύεται κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο δικός σας τρόπος εργασίας είναι ο σωστός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ερωτικά παραστρατήματα είναι πιθανό να παρασυρθείτε αυτές τις ημέρες εσείς οι Υδροχόοι. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από το φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, είναι πιθανό να ωθήσει ορισμένους από εσάς να κυνηγήσετε με μεγαλύτερο πάθος το αντικείμενο του πόθου σας, με αποτέλεσμα να ξεφύγετε από τα όρια. Ενώ άλλοι, είναι πιθανό να νιώσετε να εισπράξετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας ,ως απόρριψη.

ΙΧΘΕΙΣ

Η διάθεση των περισσότερων εκπροσώπων του ζωδίου σας θα περάσει αυτές τις ημέρες από πολλά σκαμπανεβάσματα. Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης από τους Διδύμους με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Ποσειδώνα, από το ζώδιο σας, είναι πιθανό να σας ωθήσει να συγκρουστείτε πολύ έντονα με τα συγγενικά σας πρόσωπα, με αποτέλεσμα να πείτε πράγματα που δεν θέλετε.  Αυτό που πρέπει να θυμάστε είναι ότι η λύση των προβλημάτων, δεν ηρεμία δεν θα βρεθεί με την βοήθεια του αλκοόλ ή των διαφόρων ουσιών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό