18.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τετράγωνο Άρη – Δία, Προσοχή στις ακρότητες !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην ζωή μας ένα από τα πράγματα που πρέπει να προσέχουμε είναι οι υπερβολές, καθώς αυτό μπορεί να είναι η αφορμή για να πυροδοτήσουν καταστάσεις που πολύ εύκολα μπορούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Μια από αυτές τις κομβικές ημερομηνίες είναι η  08/12, στην οποία η συνάντηση του Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού σε όψη τετραγώνου με τον  Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (26ο 25’), είναι πιθανό να ωθήσει την κατάσταση στα άκρα.

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία , θα είναι πάρα πολύ εύκολο οι καταστάσεις τις οποίες θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε να βρεθούν εκτός ελέγχου, αυτό μπορεί να οφείλεται είτε στο γεγονός ότι μπορεί να έχουμε υπερεκτιμήσει τον εαυτό μας και τις ικανότητες μας με αποτέλεσμα να αναλάβουμε υποχρεώσεις οι οποίες είναι μεγαλύτερες των δυνατοτήτων μας, είτε εξαιτίας της παρόρμησης της στιγμής να μπούμε μπροστά και να έρθουμε σε σύγκρουση με άτομα που βρίσκονται σε θέση ισχύος, θέτοντας σε κίνδυνο την δουλειά και τα συμφέροντα μας.

Επίσης, αυτές τις ημέρες θα είμαστε υπερκινητικοί και αυτό μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό στους γύρω μας ή προβλήματα στον ύπνο, οπότε μια καλή λύση θα ήταν να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας κάνοντας γυμναστική.

Ιδιαίτερα προσεχτικοί θα πρέπει να είμαστε και κατά τη διάρκεια των διαπροσωπικών μας επαφών, καθώς στην προσπάθεια μας να πετύχουμε τους στόχους μας, είναι πιθανό να διαταράξουμε τις ισορροπίες , χωρίς να υπολογίσουμε τις συνέπειες. 

Ενώ από την άλλη πλευρά, θα έχουμε την τάση να αντιδρούμε με υπερβολικό τρόπο με ότι μας ενοχλεί ή δεν μας αρέσει.

Σε κοσμικό επίπεδο, αυτή η όψη είναι συνδεδεμένη με έντονες συγκρούσεις , βίαια επεισόδια και καταστροφές οι οποίες μπορεί να έχουν μεγάλες υλικές ζημιές, με ατυχήματα αλλά και μεγάλες φωτιές οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν και σε ανθρώπινες απώλειες, κάτι το οποίο απευχόμαστε.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Δία θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Άρης αυτές τις ημέρες θα πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού που επηρέαζε η Σεληνιακή Έκλειψη που πραγματοποιήθηκε στις 19/11 στην 27ο 14’ του Ταύρου. Η επιρροή της όψης ισχύει για  11 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών θα είναι σε όψη εξάγωνου στις 04/02.

Τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου Άρη – Δία, είναι πιθανό να τους παρασύρει σε υπερβολικά έξοδα στην προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν τον φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να τους παρασύρει σε αποφάσεις υψηλού οικονομικού ρίσκου. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο που θα γνωρίσουν από το φιλικό τους κύκλο, αυτό όμως για τους δεσμευμένους μπορεί να έχει αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο την σχέση που ήδη έχουν.

Τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου Άρη – Δία, είναι πιθανό να τους ωθήσει σε παράτολμες κινήσεις σε θέματα καριέρας και αψυχολόγητες ενέργειες, ενώ  στην προσπάθεια τους να ξεχωρίσουν είναι πιθανό να υπερεκτιμήσουν τις δυνάμεις τους. Σε ότι αφορά την προσωπική τους ζωή, είναι πιθανό να ανέβουν επικίνδυνα οι τόνοι στις προσωπικές τους σχέσεις και να οδηγηθούν σε συμπεριφορές για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσουν.

Τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) η όψη τετραγώνου Άρη – Δία, θα τους παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις και επιθετικές συμπεριφορές στην προσπάθεια τους να δείξουν τις ικανότητες τους στο χώρο της εργασίας τους ή να δεχθούν ευθύνες στις οποίες γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να συμπεριφερθούν με αλαζονεία στους φίλους και στους συνεργάτες τους, ενώ κατά τη διάρκεια των φιλικών τους συναναστροφών είναι πιθανό να εκφράσουν ακραίες απόψεις σε θέματα επικαιρότητας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό