12.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τετράγωνου Ερμή- Άρη, Οδηγός για να αποφύγετε τις εντάσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτές οι μέρες δεν είναι πολύ εύκολες για όλους, καθώς θα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας, μας έχουν συγκλονίσει, ωστόσο μπαίνουμε σε μια περίοδο που θα έχουμε έντονα γεγονότα και πολλές ανατροπές μέχρι τα μέσα Αυγούστου. Αυτό που θα παρατηρήσουμε είναι ότι υπάρχει διάχυτη ένταση γύρω μας, η οποία είναι έτοιμη να ξεσπάσει. Η αρχή θα γίνει στις 26/07 όταν  ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου (14ο 41’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη θα είμαστε αρκετά ευέξαπτοι με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο οι προσωπικές και οι επαγγελματικές συζητήσεις να καταλήξουν σε καυγάδες, ενώ, τις περισσότερες φορές ο εγωισμός θα μπει μπροστά από τη λογική μας με αποτέλεσμα να επιμείνουμε στις απόψεις μας έστω και αν κατά βάθος ξέρουμε ότι ο συνομιλητής μας έχει δίκιο. Από την άλλη πλευρά, εξαιτίας της άρνηση μας να προσαρμοστούμε γρήγορα στις αλλαγές και στα νέα δεδομένα θα έχει ως αποτέλεσμα να  σπαταλάμε άσκοπα το χρόνο και την ενέργεια μας.

Επίσης, όπως αναφέραμε και παραπάνω θα έχουμε έντονο εκνευρισμό, αλλά και  διάσπασης προσοχής που πιθανό να μας οδηγήσουν  σε μικροατυχήματα. Στις δύσκολες καταστάσεις, είναι σημαντικό να βρίσκουμε άμεσα λύσεις, έτσι εάν θέλουμε να περάσουμε  , όσο γίνεται πιο ανώδυνα αυτές τις ημέρες, είναι καλό να αποφύγουμε τις επικίνδυνες συζητήσεις, ή να τις αναβάλουμε για λίγες ημέρες.

Η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Άρη  επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου  δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Η όψη αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την χώρα μας, καθώς ο Ερμής βρίσκεται πάνω στον γενέθλιο Κρόνο της Ελλάδος και θα ενεργοποιήσει την όψη αντίθεσης Ήλιου – Κρόνου που έχει η χώρα μας στο χάρτη της. Η επιρροή της όψης είναι 6 ημέρες -/+.

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους παρασύρει σε βιαστικές αποφάσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά τους σχέδια, ενώ πάνω στον ενθουσιασμό τους μπορεί να πουν πράγματα που δεν πρέπει στους φίλους τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να είναι ιδιαίτερα κτητικοί με τον σύντροφο και τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αυτό να πυροδοτήσει αρκετές εντάσεις μεταξύ τους.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στις επαγγελματικές τους σχέσεις, καθώς κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους συζητήσεων θα επιμείνουν στις θέσεις τους, έστω και αν ξέρουν ότι είναι λάθος. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, οι τόνοι ανάμεσα στον σύντροφο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα θα ανέβει επικίνδυνα εξαιτίας τους εγωισμού και άκαμπτης στάσης τους.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη από το ζώδιο του Ταύρου θα τους κάνει αρκετά ευέξαπτους με τους συναδέλφους τους, γι’ αυτό εάν δεν θέλουν να έρθουν σε δύσκολη θέση καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να αποφύγουν τις κατά μέτωπο αντιπαραθέσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν οδηγούν, γιατί θα είναι επιρρεπής σε μικροατυχήματα, ενώ κατά τη διάρκεια μιας φιλικής συζήτησης, ιδιαίτερα όταν βλέπουν τα αίματα να ανάβουν, καλό θα ήταν να μην ρίξουν επιπλέον λάδι στη φωτιά.

Από τη Πηνελόπη Παπουτσή

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό