30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Τεσσάρα του Ολυμπιακού Β’ στον Παναθηναϊκό Β’ με… τριπλό Μπα στη «Λεωφόρο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η σεζόν δεν κύλησε καθόλου καλά για τις Β’ ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στη Super League 2. Τόσο οι μεν, όσο και οι δε, δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο της παραμονής και έτσι τη σεζόν 2024-2025, θα αγωνίζονται στη Γ’ Εθνική και με στόχο την επιστροφή στη δεύτερη κατηγορία.

Οι δύο «αιώνιοι» αναμετρήθηκαν για την τελευταία αγωνιστική της Super League 2 στη Λεωφόρο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει μία μεγάλη νίκη με 4-1. Μπορεί να μην του προσέφερε κάτι βαθμολογικά αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πάντα το τρίποντο σε ένα ντέρμπι, πόσο μάλλον με τέτοιο τρόπο, είναι σημαντικό.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «ερυθρόλευκους» ο Αλγκασίμ Μπα. Ο 21χρονος επιθετικός από τη Γουινέα, πέτυχε χατ τρικ και ήταν ο MVP της αναμέτρησης, με τον ίδιο να φτάνει τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα. Το άλλο γκολ του Ολυμπιακού Β’ πέτυχε ο Σαπουντζής, ενώ το μοναδικό τέρμα για τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό Β’, πέτυχε ο Καλοσκάμης. 

Παναθηναϊκός Β’: Καρακασίδης, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (75′ Χατζηϊωάννου), Φουρτάδο, Κρυπαράκος (85′ καρβούνης), Σαρδέλης (66′ Μαντσίνι), Νταμπίζας, Λάμψιας (75′ Τσεβάς), Καραμπάς (66′ Τουρκοχωρίτης)

Ολυμπιακός Β’: Μπότης, Μπα (75′ Βλαχομήτρος), Λάιτνερ (80′ Καράκουτης), Ρέτσος, Μαρουδής, Μαρίνος, Κατσουλίδης (46’Αργυρίου), Ιμπαγάσα (71′ Πατήρας), Σαπουντζής, Τανούλης, Πινακάς (46′ Σγουρός)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό