27.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Τεράστιο «διπλό» του Βόλου στο Περιστέρι, 2-1 τον Ατρόμητο

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Βόλος πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στο Περιστέρι! Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στο πρώτο του ματς στο πρωτάθλημα ως προπονητής των Θεσσαλών τους καθοδήγησε στην επικράτηση με 2-1 απέναντι στον Ατρόμητο και έδωσε στον Βόλο βαθμολογική «ανάσα».

Οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς και απέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ στο 41ο λεπτό. Ο Τσιγγάρας έδωσε στον Γιουμπιτάνα κι αυτός εκτέλεσε ωραία με το αριστερό για να νικήσει τον Κόβατς, για το 1-0. Ωστόσο, στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπρόρσον αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο Βόλος με παίκτη παραπάνω χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να γυρίσει το ματς… τούμπα. Ο Γκλάβτσιτς στο 66ο λεπτό βρήκε δίχτυα για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, ενώ μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Κόμπα «σέρβιρε» στον Κόζστα κι αυτός έκανε το 2-1 για τους Θεσσαλούς.

Η ομάδα του Πουρσαϊτίδη έμεινε κι αυτή με 10 παίκτες στο 76′, λόγω αποβολής του Γκλάβτσιτς, αλλά διαχειρίστηκε σωστά την αναμέτρηση και «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς. Ο Ατρόμητος παραμένει στην 6η θέση με 8 βαθμούς, μετά από 7 αγωνιστικές, ενώ ο Βόλος ανέβηκε στην 9η θέση κι έχει 7 βαθμούς!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Ατρόμητος (Π. Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Μανσούρ, Μπρόρσον, Κίνι, Τσιγγάρας, Ουεντραόγκο, Ουάρντα, Γιουμπιτάνα, Μπάκου, Φαν Βέερτ.Βόλος (Σ. Πουρσαϊτίδης): Κόβατς, Φεράρι, Καλογερόπουλος, Κορέα, Μύγας, Μπερναντού, Γκλάβτσιτς, Ασεχνούν, Μεντιέτα, Κόμπα, Κόζστα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό