22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τεράστιος όγκος χιονιού παντού, από την Πέμπτη θα επαναλειτουργήσει το ΟΑΚΑ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Το χιόνι που έπεσε στην Αθήνα δημιούργησε τεράστια προβλήματα και στο ΟΑΚΑ, όχι μόνο στο εσωτερικό του γηπέδου, αλλά και στους εξωτερικούς χώρους. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες ο όγκος του χιονιά κάλυψε τα πάντα και έτσι η διοίκηση του Ολυμπιακού Συγκροτήματος ανακοίνωσε πως το ΟΑΚΑ θα επαναλειτουργήσει από αύριο Πέμπτη μόνο για αθλητές και ομάδες, ενώ η πλήρης λειτουργία θα έρθει από την Παρασκευή. Θυμίζουμε πως την Κυριακή η ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσει τον Βόλο στο Στάδιο,στις 17:15, για την 20η αγωνιστική της SL.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Λόγω της μεγάλης ποσότητας χιονιού που έχει συσσωρευθεί στο σύνολο του Ολυμπιακού Συγκροτήματος και έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των χρηστών (μελών της αθλητικής οικογένειας, πολιτών και εργαζομένων μας), σας γνωρίζουμε ότι το Ο.Α.Κ.Α. Σπύρος Λούης θα επαναλειτουργήσει την Πέμπτη 27/1 από ώρα 9.00 αλλά μόνο για τις απολύτως απαραίτητες προπονήσεις αθλητών και ομάδων και δεν είναι ανοιχτό προς χρήση από το κοινό (αθλούμενους).

Η πλήρης λειτουργία του Ο.Α.Κ.Α. θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 28/1 το πρωί, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους χρήστες του Κέντρου, που θα βρεθούν από αύριο το πρωί στο Ολυμπιακό Συγκρότημα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω του χιονιού και των χαμηλών θερμοκρασιών».

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό