18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τεράστια επιτυχία για τον Απόλλωνα Σμύρνης η νίκη με Μλάντοστ

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη νίκη με 10-9 επί της οικοδέσποινας Μλάντοστ Ζάγκρεμπ πήρε ο Απόλλων Σμύρνης στην 1η αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Β’ προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λίγκ Ανδρών κι έχει πια πολλές πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε προβάδισμα ενός γκολ στο πρώτο οκτάλεπτο. Στη συνέχεια η Μλάντοστ ανέβασε ρυθμό και αφού ισοφάρισε στο ημίχρονο (5-5) προηγήθηκε με 8-6 στο τέλος της τρίτης περιόδου.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, όμως, κατ’ αρχάς με δύο γκολ του Αλέξανδρου Γούνα (κορυφαίος και πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας με 5 γκολ) ο Απόλλων ισοφάρισε σε 8-8 και 3 λεπτά πριν την λήξη πήρε και προηγήθηκε με γκολ του Αλαμάνου 9-8. Ο

Οι Κροάτες ισοφάρισαν με γκολ του Λάζιτς, αλλά και πάλι ο Γούνας βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έδωσε την νίκη στην ομάδα του με 10-9.

Ο Απόλλων αντιμετωπίζει αύριο Σάββατο (9/10) στις 19:00 τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και την Κυριακή (10/10) στις 12:00 τη γαλλική Μονπελιέ. Την πρόκριση πααίρνουν οι δύο πρώτες ομάδες.

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης αναδείχθηκε ισόπαλος με 10-10 στο δικό του πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης της διοργάνωσης απέναντι στην ιταλική Σαβόνα.

Ο Καλογερόπουλος ισοφάρισε σε 10-10 στο 3:02 πριν το φινάλε και έκτοτε αμφότερες οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη.

Η Βουλιαγμένη καλείται να αντιμετωπίσει το Σάββατο την Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι από το Μαυροβούνιο (17:00 ώρα Ελλάδας) και την Κυριακή το πρωί (12:00) την οικοδέσποινα του ομίλου, την ουγγρική Σόλνοκ.

Στόχος είναι η κατάληψη μιας εκ των δυο πρώτων θέσεων στον όμιλο και η πρόκριση στην επόμενη φάση, την τελευταία πριν τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό