31.8 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

«Τελικός Conference League στην Πούσκας Αρένα»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Φωτιές» έχουν ανάψει οι πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Ουγγαρία, όπου κάνουν λόγο για διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην «Πούσκας Αρένα» και όχι στο γήπεδο της ΑΕΚ, OPAP ARENA. Σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα «Nemzeti Sport», δηλώνει ότι υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ενδεχόμενο ο τελικός να μεταφερθεί τελευταία στιγμή αλλού, και συγκεκριμένα στην Βουδαπέστη.

Είναι γνωστό, ότι από την στιγμή που ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της Άστον Βίλα, και να φθάσει στο τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και το γήπεδο της ΑΕΚ, υπήρχαν φόβοι για «εμπλοκές» μεταξύ οπαδών, με την Αστυνομία να αναμένεται να είναι πολύ προσεκτικοί για τυχόν παρεμβάσεις και εντάσεις που είναι πολύ πιθανόν να γίνουν.

Η ουγγρική εφημερίδα επικαλούμενη, δε ελληνικές πηγές κάνει λόγο για πιθανή μεταφορά στην «Πούσκας Αρένα», μιας και ο τελικός ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ολυμπιακό θα έχει όπως χαρακτηρίζει οργανωτικές δυσκολίες, οι οποίες δεν μπορούν να καλυφθούν. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια εντός κι εκτός γηπέδου, με δεδομένη την αντιπαλότητα των οπαδών της ΑΕΚ με εκείνων του Ολυμπιακού, αλλά και την παρουσία των οπαδών της Φιορεντίνα. Η ιστοσελίδα ακόμη έκανε αναφορά και στον αδικοχαμένο, φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη, που είχε βρει τραγικό θάνατο στο παιχνίδι ΑΕΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό