19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τελικός Champions League 2023: Οπαδοί της Ίντερ «μπούκαραν» στο ξενοδοχείο για να υποδεχτούν την ομάδα μετά την τελευταία της προπόνηση ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Οπαδοί της Ίντερ «τρύπωσαν» στο ξενοδοχείο της αποστολής με στόχο να υποδεχτούν την ομάδα τους μετά την τελευταία της προπόνηση ενόψει του μεγάλου τελικού του Champions League.

Οπαδοί της Ίντερ βρέθηκαν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, για να «μπουστάρουν» τους παίκτες ενόψει του τελικού του Champions League με την Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι προπονήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ ενόψει του αγώνα του Σαββάτου και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο αντίκρισε δεκάδες «τρελαμένους» οπαδούς της!

Οι υποστηρικτές των «νερατζούρι» συγκεντρώθηκαν αρχικά έξω από το ξενοδοχείο της ομάδας, χτυπώντας παλαμάκια και φωνάζοντας συνθήματα καθώς περίμεναν τους παίκτες να επιστρέψουν, ενώ η ασφάλεια παρακολουθούσε την κατάσταση. Ωστόσο, ένα μικρό πλήθος κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση στο εσωτερικό και να κάνει… κερκίδα το λόμπι του ξενοδοχείου.

Οι οπαδοί προφανώς δεν βιάζονταν να αποχωρήσουν και δεν τους πλησίασε κανένα μέλος του προσωπικού του ξενοδοχείου ή της ασφάλειας τουλάχιστον κατά τη διάρκεια του βίντεο που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε το:

🤣🤣 I tifosi nerazzurri invadono l’hotel dell’Inter ⚫️🔵 pic.twitter.com/rTfFJVa3i2

— FcInterNews.it (@FcInterNewsit) June 9, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό