23.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Μπουνιές μέσα στο ταρτάν του ΟΑΚΑ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Απίστευτα πράγματα μισή ώρα πριν από τη σέντρα, με οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ να παίζουν μπουνιές μέσα στο ταρτάν του ΟΑΚΑ μια ανάσα από τα ΜΑΤ!

Νέος κύκλος έντασης στο ΟΑΚΑ, μισή ώρα πριν από τη σέντρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, καθώς οπαδοί των δυο ομάδων αντάλλασσαν γροθιές στον στίβο του γηπέδου σε απόσταση αναπνοής από τα ΜΑΤ τα οποία επενέβησαν όταν επί της ουσίας είχε σχεδόν ολοκληρωθεί το συμβάν.

Μια μικρή ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ, όχι περισσότερα από έξι – επτά άτομα, κατάφερε να βρεθεί στον στίβο του ΟΑΚΑ, όπου αντίστοιχα βρέθηκαν και άλλα τόσα άτομα από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναϊκού. Η σύγκρουση δεν άργησε να έρθει με το απίθανο της υπόθεσης να είναι οι… μπουνιές που αντάλλασσαν οι οπαδοί, ενώ τα ΜΑΤ ήταν σε απόσταση αναπνοής από πάνω τους.

Αφού υπήρξε και ανταλλαγή φωτοβολίδων, με τους οπαδούς να επιστρέφουν ο κάθε ένας στην πλευρά του, επενέβησαν τα ΜΑΤ και προσπάθησαν να περιφρουρήσουν την τάξη, η οποία δείχνει δυστυχώς για άλλη μια φορά να πηγαίνει περίπατο σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου στη χώρα…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό