22.6 C
Athens
Πέμπτη, 4 Ιουλίου, 2024

Τελευταία προσπάθεια του ΠΑΟΚ για Τόμας Κεντζιόρα – Περιμένει την Ντιναμό Κιέβου

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν είναι διατεθειμένος να χάσει τον Τόμας Κεντζιόρα ο ΠΑΟΚ και για αυτό έστειλε μία τελευταία πρόταση στην Ντιναμό Κιέβου. Ο Πολωνός αγωνίζεται ως δανεικός με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν να βρουν την «χρυσή τομή» με την ουκρανική ομάδα. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου θέλει να κρατήσει τον 30χρονο αμυντικό και για αυτό η ομάδα πιέζει την υπόθεσή του, αλλά για ύστατη φορά, καθώς ψάχνουν μία ξεκάθαρη τελική απόφαση.

Αρχικά, ο ΠΑΟΚ δεν ήθελε να ξοδέψει περισσότερα από 200.000 ευρώ για την περίπτωση του Κεντζιόρα. Ωστόσο, οι απαιτήσεις της Ντιναμό είναι αρκετά μεγάλες και ήθελαν να εισπράξουν τουλάχιστον 500.000 ευρώ για την εξαγορά του Πολωνού. Για αυτό, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέβασε οικονομικά την πρότασή του, αλλά έκανε αντιληπτό πως δεν πρόκειται να δαπανήσει τίποτα περισσότερο, ούσα η τελευταία του προσφορά. Μάλιστα, ο ελληνικός σύλλογος ξεκαθάρισε στην ομάδα από το Κίεβο πως δεν υπάρχει περίπτωση να καταβάλει μισό εκατομμύριο ευρώ, την στιγμή που εκείνη οφείλει χρήματα στον παίκτη.

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς κάνουν έρευνα αγοράς για κεντρικό αμυντικό, με καλό δεξί πόδι, αλλά κοιτάζουν και τις θέσεις των επιθετικών και των χαφ. Πριν λίγες μέρες, ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Αστέρα Τρίπολις και αποδέσμευσε τον Παναγιώτη Τζίμα, αποκτώντας το 50% του ποσοστού της μεταπώλησης του Έλληνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό