32.7 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

Τελεσίγραφο από την Κέιτ στον Χάρι: «Ξέχνα την αδελφή… που δεν είχες ποτέ»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Χάρι κάποτε ήταν πολύ αγαπημένοι. Μάλιστα για τον Χάρι η Κέιτ ήταν η αδελφή που δεν είχε ποτέ, όπως είχε παραδεχτεί ο ίδιος. Όλα αυτά όμως φαίνεται ότι πλέον ανήκουν στο παρελθόν, καθώς οι σχέσεις των δύο γαλαζοαίματων, είναι διαλυμένες και δεν υπάρχει καμία ελπίδα επανασύνδεσης.

Σύμφωνα με τη βασιλική βιογράφο Emily Andrews, η οικογένεια της Κέιτ έχει συσπειρωθεί γύρω της καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο. Ο Χάρι, ωστόσο, απουσιάζει και η απουσία του ήταν πιο αισθητή τον περασμένο μήνα όταν η Κέιτ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο Trooping the Colour.

Η Andrews ισχυρίζεται ότι ο Δούκας του Σάσεξ δεν έχει στηρίξει καθόλου την Κέιτ, σε πλήρη αντίθεση με τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, γεγονός που σηματοδοτεί μια ραγδαία αλλαγή στη σχέση των δύο γαλαζοαίματων. 

Ο 39χρονος Χάρι κάποτε περιέγραψε την Κέιτ ως «την αδερφή που δεν είχα ποτέ, αλλά πάντα ήθελα», καθώς οι δυο τους μοιράζονταν έναν πολύ στενό δεσμό, αναφέρει η Express.

Γράφοντας στο Closer, η Andrews είπε: «Η Κέιτ βρήκε στήριγμα στην οικογένειά της και τους φίλους της αυτή τη δύσκολη περίοδο. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τον κουνιάδο της, με τον οποίο ήταν κάποτε πολύ κοντά. Τώρα που είναι αντιμέτωπη με τις πιο σκοτεινές μέρες της, πού ήταν ο Χάρι;»

Η Άντριους συνέχισε: «Με τη νέα του ζωή στις ΗΠΑ, τις τηλεοπτικές εμφανίσεις υψηλού προφίλ και το καυστικό βιβλίο τ0υ, είναι απίθανο ο Χάρι να σταθεί στο πλευρό της Κέιτ. Το χάσμα ανάμεσά τους είναι πολύ μεγάλο και δεν υπάρχουν σημάδια γέφυρας για να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους».

Ο δεσμός μεταξύ της Κέιτ και του κουνιάδου της φέρεται να άλλαξε μετά την εισαγωγή της Μέγκαν Μαρκλ στη βασιλική οικογένεια. Η ένταση λέγεται ότι κλιμακώθηκε το 2018, κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν.

Στα εκρηκτικά απομνημονεύματά του, “Spare”, ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι μια διαφωνία σχετικά με το φόρεμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ οδήγησε σε διαμάχη μεταξύ της Κέιτ και της Μέγκαν.

Ο Χάρι ισχυρίστηκε ότι ακολούθησε μια λογομαχία, αφήνοντας τη Μέγκαν «να κλαίει στο πάτωμα». Την επόμενη μέρα, η Κέιτ φέρεται να έστειλε λουλούδια στη Μέγκαν μαζί με ένα σημείωμα συγγνώμης. Kάτι που η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν έχει παραδεχτεί.

Το 2020, οι Σάσεξ αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά toyw καθήκοντα, μετακομίζοντας οριστικά στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μαζί με τα δυο τους παιδιά, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό